Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 06.05.2023

Nu înaintea orei 19:30, ora României, Iga Swiatek și Aryna Sabalenka vor juca finala WTA Madrid 2023. O să fie un meci interesant, dat fiind faptul că se vor duela primele două clasate în ierarhia mondială.
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
May 06,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka

Ambele traversează o perioadă bună, dar Iga a fost ceva mai hotărâtă în ultimul lor meci direct care s-a disputat cu puțin timp în urmă și tot pe zgură.  Am să mizez pe succes jucătoarei poloneze la o diferență de game-uri. Drept urmare, recomandarea mea este victorie Iga Swiatek +3.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Aryna Sabalenka

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

 Iga Swiatek

  • Locul 1 în lume abia aștepta să înceapă sezonul de zgură pentru a-și pune pe tapet calitățile. Drept urmare, a și câștigat turneul de la Stuttgart, anterior celui de la Madrid.
  • În capitala Spaniei a pășit încrezătoare în forțele ei și a pierdut un singur set în aceste dueluri. În semifinale a avut un meci mult mai ușor decât se aștepta.
  • De altfel, cel mai ușor meci al polonezei a avut loc chiar în penultimul act. 6-1, 6-1 a fost scorul unui meci cu Veronika Kudermetova (13 WTA), într-un meci care a durat 80 de minute.

Aryna Sabalenka

  • Iga Swiatek este jucătoarea pe care a întâlnit-o și în finala turneului de la Stuttgart unde a pierdut în doar două seturi.
  • Aryna Sabalenka a jucat un tenis frumos până acum, doar că este și primul adversar cu adevărat tare pe care îl întâlnește, deși în semifinale a eliminat-o pe Maria Sakkari.
  • Grecoaica aflată pe locul 9 abia dacă a luat cinci game-uri în fața locului 2 WTA. 6-4, 6-1 a fost scorul unei partide în care raportul dublelor greșeli a fost de 6-2 în fața Mariei.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mare!

Plasează pariul