Pariuri sportive

Ponturi UFC Edwards vs Muhammad 14-3-2021

Ponturi UFC Edwards vs Muhammad 14-3-2021 - Ponturi-bune.ro a venit din nou cu 3 ponturi corecte din 4, cu procentaj 100% pentru ”Pariurile recomandate”(vezi AICI), iar acum analizăm pentru tine gala de duminică 14, martie.

UFC Edwards vs Muhammad 950

Ponturi UFC Edwards vs Muhammad 14-3-2021

Cine se luptă, când și ce televiziune transmite gala în România?

UFC Fight Night Edwards vs Muhammad, din Las Vegas, are 13 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar cu cele 7 lupte e programat să înceapă duminică, 14 martie, la ora 00:30 AM, în timp ce main card-ul,  cu cele 6 lupte la ora 4:00 AM, – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 6:30 AM.

Toate luptele pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament lunar de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Eryk Anders vs Darren Stewart 14-3-2021

Eryk Anders a pierdut 5 din cele 18 lupte la profesioniști – nu e și nu va fi probabil niciodată un pretendent la titlul categoriei mijlocii (185 pounds).

Anders este  un fost jucător de NFL și a făcut tranziția spre MMA cu destul succes, însă are prea multe goluri în tehnică pentru a fi favorit în fața lui Stewart.

Darren are mare nevoie de o victorie, după ce a fost învins la decizie majoritară de Kevin Holland, unul dintre cei mai în vogă luptători ai momentului.

Mizez pe victoria lui Stewart, mult mai avansat în lupta la sol, cotă 1.55 de la Betano.

Pariu recomandat: Victorie Darren Stewart cotă 1.55 de la Betano

Ponturi UFC Dan Ige vs Gavin Tucker 14-3-2021

Sunt șanse ca aceasta să fie cea mai spectaculoasă luptă a galei.

Ige vine după o înfrângere în fața lui Calvin Kattar, în iulie anul trecut, ce a pus capăt un serii de 6 victorii consecutive.

Ige este periculos peste tot – a făcut wrestling în colegiu, are centură neagră în BJJ și volum de lovituri în picioare.

Tucker însă, chiar dacă pleacă cu șansa a doua în viziunea bookmakerilor, a pierdut o singură dată la profesioniști și are un ”sol” excepțional (6 victorii prin tehnici de imobilizare).

Găsesc valoare în cota de 2.25 pe care o are Tucker la victorie, dar sugerez ca această selecție să fie utilizată de sine stătătoare.

Pariu recomandat: Victorie Tucker cotă 2.25 de la Betano

Ponturi UFC Main event: Leon Edwards vs Belal Muhammad

Belal ”Remember the name” Muhammad este o problemă pentru oricine la categoria welterweight (170 pounds), însă a acceptat această luptă din scurt, cu doar 3 săptămâni de pregătire și asta poate să îi complice misiunea.

Muhammad este excelent la sol, el însuși, și câștigă de obicei la decizie – va fi însă prima lui luptă de 5 runde și nu este probabil pregătit pentru asta.

De aici și motivul pentru care mizez pe victoria lui Edwards, recunoscut pentru durabilitatea lui.

Leon a trecut însă printr-o formă destul de agresivă de Covid 19 și nu a mai luptat din 2019 – mă aștept la multă prudență din partea lui.

Pariu recomandat: Victorie Leon Edwards cotă 1.37 de la Betano

VIDEO / Vezi integral super lupta dintre Leon Edwards și Rafael dos Anjos


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri