Pariuri sportive

Ponturi UFC Adesanya vs Blachowicz 7-3-2021

Ponturi UFC Adesanya vs Blachowicz 7-3-2021 - La ce oră și unde se vede în România. În acest articol analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Adesanya vs Blachowicz ponturi ufc 7-3

Ponturi UFC Adesanya vs Blachowicz 7-3-2021

Ponturi-bune.ro revine cu analiza super-galei de MMA de pe 7 martie, în care vor fi puse în joc trei centuri mondiale în octogonul UFC.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC 259 Adesanya vs Blachowicz, din Las Vegas, vine cu 15 lupte împărțite pe trei carduri.

Cardurile preliminare cu cele 10 lupte sunt programate să înceapă duminică, 7 martie, la ora 01:00 AM, în timp ce main card-ul,  cu cele 5 lupte la ora 5:00 AM, – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 7:00 AM.

Toate luptele pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei, în timp ce pentru Main Card se achită separat 42 euro.

Ponturi UFC Islam Makhachev vs Drew Dober

[TikTok shortcode=”TikTok”]

Bookmakerii îl văd favorit detașat pe Islam, un luptător antrenat acum chiar de Khabib Nurmagomedov.

Islam, versatil, cu un ”sol” aproape imparabil și un kick-box excelent, a pierdut o singură dată în carieră, în 2015, când adversarul l-a prins cu un croșeu norocos – în rest, sunt victorii pe linie, 18!

Makhachev nu a luptat însă din septembrie 2019, după ce a trecut și prin COVID 19 și este de așteptat să aibă o luptă de uzură cu Drew Dober.

Americanul are o consituție foarte robustă, este greu de dus la sol și chiar mai greu de ținut acolo.

Dober lovește foarte tare și are KO-uri în ultimele 3 lupte, însă punctul să vulnerabil a fost mereu ”solul”, unde a pierdut de 3 ori prin tehnici articulare.

Cu 9 înfrângeri în carieră, dar și cu 23 de victorii, Dober este imprevizibil, dar un luptător mult îmbunătățit și chiar dacă mizez pe victoria lui Makhachev, cred că va avea nevoie de timp.

Așadar, la  pariu recomandat mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1.60 de la Betano, iar pentru selecția cu risc asumat mizez pe Victorie Islam Makhachev prin decizie cotă 1.90 de la Betano.


Ponturi UFC Main Event: Israel Adesanya vs Jan Blachowicz

Main event-ul galei propune o confruntare pentru centura mondială ”Light heavyheight” (205 pounds/93kg), în care KO-ul poate veni în orice moment de la oricare dintre cei doi.

Blachowicz este deținătorul centurii de la ”205”, în timp ce Adesanya este campion mondial în exercițiu la ”mijlocie” și urcă pentru prima dată la această greutate.

Blachowicz va fi luptătorul mai greu în ring, mai puternic, deținător al așa-numitei ”Polish Power”, cu care și-a făcut KO 3 din ultimii 4 adversari – dar care are un sol excelent, spre deosebire de Adesanya, provenit din Kickboxing.

Adesanya este neînvins la profesioniști (20-0), a dovedit în nenumărate rânduri că are tot ce îi trebuie pentru a doborî luptători cu forță superioară.

S-a folosit mereu de alonja nefiresc de mare pentru categoria Mijlocie (203 cm), însă acest avantaj va fi aproape inexistent în fața polonezului.

Se anunță o zi grea la serviciu pentru Adesanya, întinsă pe mai multe runde, așa cum i s-a întâmplat în fața luptătorilor a căror forță de KO a respectat-o.

Pontul ”de siguranță” este Peste 1,5 runde cotă 1.40 de la Betano, iar pentru selecția cu risc calculat vă propun Peste 3,5 runde cotă 2.15 de la Betano

VIDEO / Vezi Jan Blachowicz vs Dominick Rayes (KO în runda a 2-a!)


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri