Ponturi calificări Cupa Mondială 2026


Cupa Mondială 2026 se va desfășura în SUA, Canada și Mexic în perioada 11 iunie - 19 iulie 2026. Pentru prima oară în istorie vor participa 48 de naționale din UEFA, CONMEBOL, CONCACAF, AFC, OFC și CAF. Trei echipe sunt deja calificate pentru că sunt co-organizatoare, este vorba de SUA (bifează a 12‑a prezenta la CM), Mexic (bifează a 18‑a prezenta la CM) și Canada (bifează a 3‑a prezenta la CM).

Ponturi calificări Cupa Mondială 2026

Echipa noastră va analiza cele mai importante meciuri din preliminariile pentru Cupa Mondială 2026. Toți ochii vor fi pe echipa națională a României care își dorește să ajungă la turneul final după o pauză de aproape 28 de ani.

Calificări Cupa Mondială 2026

Pe noi ne interesează mai mult calificările din Europa, pentru că la acestea va participa și echipa natinala de fotbal a României. Calificările UEFA pentru CM 2026 încep în Martie 2025 și se termină în Martie 2026. Încă nu s-au stabilit grupele dar se califică direct câștigătoarele de grupă. Într-un baraj vor ajunge 12 echipe de pe locul secund + 4 câștigătoare de grupa din Nations League. România nu va avea deloc o misiune ușoară, spre deosebire de calificările la Euro aici vorbim de alt nivel, în primul rând pentru că se califică mult mai puține echipe.

Grupă România pentru calificări Cupa Mondială

In curand.

16 orașe din 3 țări găzduiesc meciuri la Campionatul Mondial de Fotbal 2026

In Canada vom avea meciuri la Toronto si Vancouver, In Mexic vom vedea meciuri la Guadalajara, Mexico City si Monterrey iar in SUA vom vedea meciuri la Atlanta, Boston, Dallas, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, New York - New Jersey, Philadelphia, San Francisco - Bay Area si Seattle.