Euro 2024

Israel vs Islanda ponturi calificari EURO 2024 21.03.2024

Joi, în data de 21 martie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Israel și Islanda, ce contează pentru play-off-ul de calificare la EURO 2024 din Germania, urmând să se desfășoare pe “Szusza Ferenc Stadion”, din Budapesta. Meci de goluri?

World Cup

Ponturi pariuri și pronostic analizat Israel vs Islanda

Se anunță un duel interesant, de luptă, asta pentru că sunt două naționale cam de aceeași valoare. Mă aștept la un joc cu multe reușite, Israel și Islanda au jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Cred că un pariu pe goluri este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.80 la NetBet!

Ponturi Israel vs Islanda

Netbet
Netbet

Israel vs Islanda

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Israel

  • Israel caută prima participare la un turneu final european. A fost foarte aproape de calificarea directă, însă s-a clasat doar pe locul 3 într-o grupă cu România, Elveția, Belarus, Kosovo și Andorra.
  • Interesant este faptul că dacă va trece de Islanda și de învingătoare dintre Bosnia Herțegovina vs Ucraina, Israel va ajunge în grupa României de la EURO 2024.
  • Națională pregătită de Alon Hazan are o singură victorie în ultimele 4 partide oficiale. Singurul succes a venit cu Andorra (0-2).
  • Conform caselor de pariuri, Israel are prima șansă la calificarea în finală play-off-ului pentru EURO. Se califică?

Echipa probabilă Israel: Peretz – Cohen, Lemkin, Shlomo, Davidzada – Kinda, Peretz, Kanichowsky – Khalaili, Zahavi, David

Islanda

  • Islanda a jucat sub așteptări în calificările pentru EURO 2024. S-a clasat doar pe locul 4 într-o grupă cu Portugalia, Slovacia, Luxemburg, Bosnia și Liechtenstein - în cele 10 meciuri disputate a înregistrat doar 3 victorii, 1 remiză și nu mai puțin de 6 înfrângeri.
  • Înainte de a da piept cu Israel, selecționata lui Age Hareide a disputat două partide amicale, cu Honduras și Guatemala, ambele câștigate (0-2/0-1).
  • Scandinavii nu au câștigat niciodată cu Israel. În grupa din Liga Națiunilor, ambele partide s-au încheiat cu scorul de 2-2. Se impune Islanda în acest meci? 3.10 este cota!

Echipa probabilă Islanda: Valdimarsson – Karlsson, Ingason, Thorvaldsson, Gretarsson – E.A Gudmundsson, Thordarson, Baldursson, Finnsson – Willumsson, A. Gudjohnsen


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri