Germania

Union Berlin vs Freiburg ponturi Bundesliga 18.05.2024

Sâmbată, în data de 18 mai, cu începere la ora 16:30, se va juca partida dintre Union Berlin și Freiburg, ce contează pentru ultima etapă din Bundesliga, urmând să se desfășoare pe “Stadion An der Alten Försterei . Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Union Berlin vs Freiburg

Doar victoria contează pentru cele două echipe: Union Berlin se luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce Freiburg vrea în cupele euroene. Astfel, mă aștept la un joc deschis, cu multe goluri, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.75 la Winmasters.

Ponturi Union Berlin vs Freiburg

Winmasters
Winmasters

Union Berlin vs Freiburg

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Union Berlin

  • Locul 4 în sezonul precedent, Union Berlin este la un pas de retrogradare, asta după 5 ani petrecuți în Bundesliga.
  • Gazdele sunt în prezent pe locul 16, loc de baraj, cu 30 de puncte - este la doar două lungimi distanță de salvarea directă. De altfel, singura varianta pentru a se salva direct este ca să câștige acest meci iar Mainz să piardă jocul său.
  • Echipa antrenată de Marco Grote este fără victorie de 7 jocuri, timp în care a înregistrat două remize și 5 înfrângeri. Recent, aceștia au pierdut cu cei de la Koln, scor 3-2.
  • 2.15 este cota la victorie cu Freiburg!

Echipa probabilă Union Berlin: Rannow – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel, Schafer, Khedira, Gosens, Roussillon – Aaronson, Volland

Freiburg

  • Freiburg vrea în cupele europene. În prezent, aceștia sunt pe locul 8, cu 42 de puncte fiind la doar o lungimi distanță de cei de la Hoffenheim.
  • Oaspeții nu sunt în cea mai bună formă înainte de jocul cu Union Berlin, fiind fără victorie de 4 partide. Recent, Freiburg a încheiat la egalitate cu Heindeheim pe teren propriu, scor 1-1.
  • Doar de două ori a câștigat Freiburg cu Union Berlin în ultimele 10 dueluri directe. Poate obține un nou succes? 3.40 este cota!
  • Trebuie să știi că Freiburg a jucat în acest sezon optimi de finală în Conference League! Poate repeta performanța și în sezonul următor?

Echipa probabilă Freibrug: Atubolu – Kubler, Keitel, Gulde – Doan, Eggestein, Hofler, Gunter – Sallai, Gregoritsch, Grifo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri