Pariuri online

Pariaza pe tenis fara riscuri, ai 50 RON freebet daca pierzi la un meci

Daca pariezi pe tenis atunci Netbet este o solutie foarte buna, pentru ca ofera o asigurare a biletelor multiple cu cel putin 4 selectii din "sportul alb". Daca pierdem pe un singur meci primim din partea casei de pariuri un pariu gratuit in valoare de 50 RON.


Tenisul este un sport foarte indragit la noi mai ales cand avem turnee importante asa cum este perioada de inceput de an, cand avem Australian Open. Pe durata unui Grand Slam avem mai multe oportunitati sa facem bilete bune la pariuri pentru ca oferta este foarte generoasa si avem multe informatii despre jucatorii implicati in meciuri.

Indiferent de ce sport vorbim, toti am patit cel putin o data sa pierdem un bilet la un singur meci, este un moment neplacut, pentru ca am fost foarte aproape de a castiga. Netbet pariuri online vine cu o solutie de rezerva sa spunem, daca pierdem biletul la un singur meci, atunci primim un pariu gratuit de 50 RON ca un premiu de consolare.

Sunt cateva conditii de indeplinit pentru a fi eligibili la aceasta oferta. Trebuie sa jucam cel putin 4 meciuri doar din TENIS, cu o miza de 20 RON sau mai mult pe cote 1.50 sau mai mari per selectie. Putem folosi aceasta oferta o singura data pe saptamana. Cam astea sunt toate conditiile, deci nu avem de facut mare lucru pentru a juca pe tenis asigurati, in plus nu e nevoie de optare.

Dupa ce biletul nostru a fost stabilit, a indeplinit conditiile vom primi o notificare prin care suntem intrebati daca acceptam pariul gratuit de 50 RON cadou. Pariul gratuit este valabil 24 de ore si poate fi folosit exclusiv pe tenis.

Pariaza pe tenis fara riscuri la Netbet

  1. Intra in contul tau Netbet (CLICK AICI DACA NU AI CONT)
  2. Plaseaza un bilet cu cel putin 4 selectii din tenis (pre-meci sau live) cu o miza de 20 RON sau mai mare si cote minime de 1.50
  3. Daca te scoate un singur meci, primesti 50 RON pariu gratuit valabil 24h tot pe oferta de tenis
  4. Poti folosi oferta in fiecare saptamana

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.