Introducere


Netbet este unul din cele mai importante nume de pe piata jocurilor de noroc din Romania si asta datorita mai multor aspecte . Unul dintre cele mai importante il constituie bonusul de bun-venit, de departe cel mai mare din Romania. Nici oferta live, dar nici cea pre-live nu este deloc de neglijat, acestea nefiind insa singurele aspecte care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont la Netbet, altele urmand a le descoperi daca vei parcurge acest articol.

Sigur, este greu sa multumesti fiecare parior in parte, avand in vedere ca in ultima vreme pretentiile multora au crescut. Casa de pariuri Netbet depune multe eforturi pentru a face asta, recompensa fiind insa si ea pe masura si anume atragerea unui numar important de pariori romani sa se inregistreze aici.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON

De ce sa te inscrii

De ce aici?

 • Cel mai mare bonus de inregistrare de pe piata pariurilor
 • Numarul mare de evenimente sportive prezente atat in oferta pre-live cat si in cea live
 • Imaginatia si frecventa de care da dovada in privinta promotiilor, atat cele de bun-venit, cat si cele dedicate clientilor existenti
 • Fiind in topul preferintelor, NetBet nu putea sa nu puna la dispozitia clientilor functia prin care poti inchie un pariu atunci cand vrei (Cash Out)
 • Beneficiezi de transmisiuni sportive pe platforma Netbet

ServiciiServicii

 • Gasirea imediata a unui eveniment, prin functia “Cautare pariuri”
 • Meniu intuitiv si foarte usor de utilizat
 • Aplicatie de mobil disponibila atat pe iOS cat si pe Android
 • Cele mai populare competitii in partea de sus a paginii
 • Durata de timp foarte mica necesara deschiderii unui cont

ExtraExtra

 • Poti paria live pe interval la fotbal
 • Ai la dispozitie nu mai putin de 10 metode de depunere
 • Prezentarea multor pariuri antepost, nu doar la fotbal
 • Oferte speciale doar pentru pariorii romani
 • Cand inca mai exista case de pariuri ce nu ofera functia Cash Out, la NetBet poti inchide biletul chiar si partial (o parte din suma intra in cont iar cealalta ramane in joc)

Cum te inregistrezi


Procesul de inregistrare este relativ simplu si dureza de regula cateva minute. Dupa ce ai ajuns pe pagina principala NetBet, trebuie sa dai click pe butonul verde ,,Inregistrare” ce se afla in partea dreapta, coltul de sus. Primul pas va fi completarea unui formular cu informatii despre cont (adresa de mail, parola, confirmare parola, moneda contului si tara de rezidenta. Odata ce ai completat primul formular va trebui sa mergi la cel de-al doilea, in care trebuie sa specifici sexul, numele si prenumele, numele de utilizator si data nasterii. Cel de-al treilea formular este cel in care trebuie sa treci CNP-ul tau, adresa si numarul de telefon mobil.

Bonus de inregistrare


Daca vrei sa beneficiezi de bonusul de prima depunere, completeaza codul NETBET1 in casuta din ultimul pas al inregistrarii. Poti beneficia de un bonus de 100% pana la 1 500 lei, bonus pe care il poti lua in urma primelor 5 depozite. Astfel, in urma primului vei primi cel mult 450 lei, la al doilea vei primi 100 lei, la al treilea 200 lei, la al patrulea 300 lei, iar la al cincilea inca 450 lei.

Pentru depozitele 2-5 trebuie sa introduci in casuta de bonus codurile NETBET2, NETBET3, NETBET4 si NETBET5, in functie de numarul depozitului pe care il efectuezi. Bonusul este acordat dupa ce vei rula suma depusa o singura data la cote minime de 1.6. Bonusul trebuie rulat apoi de 4 ori pe cote minime de 1.6 in cel mult 60 zile.

Promotii principale

Bonus la pariurile acumulatoare:

Biletul zilei la Netbet cu minim 3 selectii iti poate aduce un bonus de cel putin 3% din castig si de cel mult 50%. Sunt eligibile mai multe sporturi pentru bonus, nu doar fotbalul. Competitiile care participa la promotie le gasesti in pagina acesteia.

Optiuni pariu si acoperire sportiva


Unul din motivele pentru care Netbet este una din cele mai cautate case de pariuri din Romania este diversitatea ofertelor de pariere atat pre-live, cat si live.

Cele mai importante evenimente din peste 30 de sporturi, divertisment sau chiar politica se regasesc in permanenta pe site-ul operatorului, iar optiunile dedicate unui singur eveniment sunt in concordanta cu mai toate cerintele. Cele mai multe partide de fotbal sunt insotite de aproximativ 120 de variante de pariere, astfel incat la Netbet vei gasi aproape intotdeauna ce cauti.

In ceea ce priveste sectiunea de pariuri Live, avem si aici un mare plus, in jur de 50 de evenimente fiind mai mereu la dispozitia clientilor.

Nu putem trece mai departe fara sa subliniem importanta functiei Cash Out, cea care poate transforma in castigator un bilet ce urma sa il pierzi in ultimele minute ale unui eveniment. Folosind aceasta functie poti inchide pariul in orice moment consideri ca merita sa faci asta. Chiar daca vei incasa ceva mai putin decat ai fi putut lua la finalul evenimetului pe care ai pariat, vei evita clipele lungi in care astepti ,,cu sufletul la gura” fluierul de final. Optiunea Cash Out are la Netbet si o ,,ruda” mai mica, Cash Out Partial, prin intermediul careia poti alege sa inchizi doar un anumit procent din pariu, restul ramanand in continuare in joc.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON

Interfata si biletul de pariuri


Interfata Netbet este una care iti permite sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti. Ba chiar in partea stanga sus Netbet iti pune la dispozitie o functie de cautare a unui eveniment sportiv. Este de ajuns sa scrii doar numele echipei/al jucatorului si iti vor aparea toate meciurile din toate sporturile disputate de el/ea in urmatorul interval.

Daca vrei sa plasezi un bilet multiplu, vei constata ca la Netbet acest lucru se face foarte usor. Imediat ce ai facut prima selectie, in partea dreapta iti va aparea un bilet virtual in care poti adauga selectiile dorite. La final trebuie sa treci miza pariului in casuta de la baza biletului. Potentialul castig este calculat automat.

Aplicatia de mobil


Poti paria la Nebet atat de pe un calculator cat si de pe telefoane sau tablete, indeferent de softul acestora (Android sau IOS). Desi poti face acest lucru din browser este indicat sa descarci aplicatia speciala, deoarece se pare ca ruleaza mai usor iar meniul este optimizat.

Pentru a veni in sprijinul celor ce doresc sa parieze si atunci cand nu se afla in fata unui computer, Netbet vine cu o promotie speciala. Este vorba despre un freebet in valoare de 40 lei, acordat celor ce efectueaza o depunere folosind telefonul mobil.

In afara de dezvantajul unui ecran mai mic, pe mobil ai acces la toate functiile pe care le intalnesti pe desktop, printre acestea incluzandu-se chiar si metodele de depozit si de retragere.

Transmisiuni live


Netbet sta bine si la capitolul transmisiuni sportive, care se pot urmari atat pe desktop cat si pe mobil. Printre competitiile interesante transmise se numara La Liga, Bundesliga si Serie A daca ne referim la fotbal, dar si foarte multe meciuri de tenis din circuitele ATP, WTA, turnee de Grand Slam si Cupa Davis. In baschet poti vedea evenimente din cupele europene, dar si din NBA, lista putand continua. Accentul este pus insa pe transmisiuni din tenis si fotbal.

In cazul in care vrei sa stii ce transmisiuni sunt programate la Netbet TV, acceseaza butonul “Program TV”, aflat in partea de jos. In sectiunea de pariuri pre-live, evenimentele transmise live se recunosc destul de usor, avand o pictograma care le distinge de celelalte evenimente.

Anual, peste 10.000 de transmisiuni live din fotbal, tenis si alte sporturi, pot fi urmarite atat de pe calculator cat si de pe mobil sau tableta.

Suport tehnic


In trecut casa de pariuri Netbet a fost premiata drept cel mai bun operator sportiv in relatia cu clientii, atat in sectiunea live chat, cat si in cea prin mail. Daca doresti sa contactezi operatorii prin vreo metoda, o poti face accesand tabul “Contact”, aflat in partea dreapta sus a paginii principale. Aici ai posibilitatea de a ii contacta prin live chat, serviciu disponibil in fiecare zi  intre orele 10:00 si 23:00. De asemenea, poti completa un formular direct de pe site, in care sa-ti exprimi problemele, raspunsul operatorilor la formular venind pe adresa ta de mail.

Concluzii


Casa online Netbet este foarte apreciata de pariorii din Romania, nu doar datorita unuia sau a doua aspecte, ci a mai multora. Principalele puncte de atractie sunt reprezentate de bonusul de inregistrare, cel mai mare din Romania, de oferta foarte bogata de pariuri sportive, dar si de transmisiunile sportive, care pot fi vazute pe platforma daca ai cel putin 1 RON in contul tau Netbet sau daca ai efectuat un pariu in ultimele 24 ore. Numarul de promotii, cel mai mare din Romania, reprezinta si el un punct de interes, Netbet punand accent nu numai pe cantitate, ci si pe calitate. Aplicatia de mobil este un alt avantaj important, avand in vedere ca dispozitivele mobile sunt nelipsite in prezent din viata noastra. Toate aceste avantaje au imbiat si vor mai imbia multi pariori sa se inregistreze la Netbet.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON