Introducere


Netbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania si asta datorita mai multor aspecte . Unul dintre cele mai importante il constituie bonusul de bun-venit, de departe cel mai mare din Romania. Nici oferta live, dar nici cea pre-live nu este deloc de neglijat, acestea nefiind insa singurele aspecte care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont la Netbet, altele urmand a le descoperi daca vei parcurge acest articol.

Sigur, este greu sa multumesti fiecare parior in parte, avand in vedere ca in ultima vreme pretentiile multora au crescut. Casa de pariuri Netbet depune multe eforturi pentru a face asta, recompensa fiind insa si ea pe masura si anume atragerea unui numar important de pariori romani sa se inregistreze aici.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON

De ce sa te inscrii

De ce aici?

 • Cel mai mare bonus de inregistrare de pe piata pariurilor
 • Oferta foarte bogata a evenimentelor sportive atat pre-live, cat si live
 • Oferirea constanta de promotii sportive pentru toata lumea
 • Posibilitatea de a inchide pariul cand doresti (Cash Out)
 • Beneficiezi de transmisiuni sportive pe platforma Netbet

ServiciiServicii

 • Gasirea imediata a unui eveniment, prin functia “Cautare pariuri”
 • Accesibilitate imediata la pariurile pe care le doresti
 • Aplicatie de mobil disponibila pe iOS si Android
 • Cele mai populare competitii in partea de sus a paginii
 • Inregistrarea se efectueaza in cel mult doua minute

ExtraExtra

 • Posibilitatea parierii live pe interval la fotbal
 • Oferirea a nu mai putin de 10 metode de depunere
 • Prezentarea multor pariuri antepost, nu doar la fotbal
 • Promotii exclusive pentru romani, legate de echipele romanesti si nu numai
 • Posibilitatea de a activa functia Cash Out partial

Cum te inregistrezi


Odata intrat pe site-ul Netbet vei observa in partea dreapta sus butonul verde Inregistrare. Aceasta se efectueaza in patru pasi. In primul trebuie sa completam informatii despre cont, precum adresa de mail, parola, confirmarea ei, moneda in care ne deschidem contul si tara de rezidenta, cele doua fiind setate automat. In al doilea pas trebuie sa ne bifam sexul (masculin/feminin), pentru ca apoi sa completam datele personale, precum prenumele, numele de familie, numele de utizator (ales de noi), dar si data nasterii.

In al treilea pas vom completa informatiile personale, printre care CNP-ul, codul postal, adresa, orasul si numarul de telefon mobil. In fine, ultimul pas ne solicita sa scriem codul bonus daca dorim sa acceptam bonusul de bun-venit.

Bonus de inregistrare


In cazul in care doresti sa primesti bonusul de inregistrare, completeaza codul NETBET1 in casuta din ultimul pas al inregistrarii. Daca vei face asta vei beneficia de un bonus de 100% pana la 1 500 lei, bonus pe care il poti lua in urma primelor 5 depozite. Astfel, in urma primului vei primi cel mult 450 lei, la al doilea vei primi 100 lei, la al treilea 200 lei, la al patrulea 300 lei, iar la al cincilea 450 lei.

Pentru depozitele 2-5 trebuie sa introduci in casuta de bonus codurile NETBET2, NETBET3, NETBET4 si NETBET5, in functie de numarul depozitului pe care il efectuezi. Bonusul este acordat dupa ce vei rula suma depusa o singura data la cote minime de 1.6. Bonusul trebuie rulat apoi de 4 ori pe cote minime de 1.6 in cel mult 60 zile.

Promotii principale

Bonus la pariurile acumulatoare:

Biletul zilei la Netbet cu minim 3 selectii iti poate aduce un bonus de cel putin 3% din castig si de cel mult 50%. Sunt eligibile mai multe sporturi pentru bonus, nu doar fotbalul. Competitiile care participa la promotie le gasesti in pagina acesteia.

Optiuni pariu si acoperire sportiva


Oferta de pariuri este una foarte bogata, cea pre-live cuprinzand peste 30 sporturi, printre care si cele electronice (e-Sports), insa si sporturi precum  Sah, Trotting, MMA sau surf. De asemenea, Netbet prezinta pariuri speciale, care includ emisiuni TV, distinctii, dar si pariuri politice.

Avand in vedere oferta bogata a pariurilor pre-live, este oarecum normal ca si optiunile pentru un singur eveniment sa fie in numar destul de mare. Spre exemplu, o partida de fotbal dintr-un campionat modest precum cel costa-rican beneficiaza de peste 50 variante de pariu, lucru care spune foarte multe despre bogatia ofertei. Nu doar la fotbal ni se prezinta o oferta generoasa, ci si la tenis, baschet, handbal si alte sporturi mai cunoscute. De pilda, pentru tenis avem peste 20 pariuri la competitii ATP si WTA, respectiv la turneele de Grand Slam, uneori chiar si peste 40.

Netbet dispune de o oferta foarte buna si in ceea ce priveste pariurile live, varietatea lor fiind impresionanta. Deseori vezi in aceasta sectiune peste 50 evenimente in acelasi timp.

In cazul in care un pariu/bilet nu merge cum ti-ai fi dorit sau daca vrei sa iti securizezi castigurile, poti apela la optiunea Cash Out, care va inchide pariul, creditandu-ti in cont suma castigata pana in acel punct al evenimentului. De asemenea, la Netbet ai ocazia de a efectua Cash Out partial, in sensul  in care iti securizezi o parte din castigurile avute in acel moment, cealalta parte ramanand in joc. Tu esti cel care decide ce suma doresti sa ti se crediteze in cont si pe care o pastrezi activa.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON

Interfata si biletul de pariuri


Interfata Netbet este una care iti permite sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti. Ba chiar in partea stanga sus Netbet iti pune la dispozitie o functie de cautare a unui eveniment sportiv. Este de ajuns sa scrii doar numele echipei/al jucatorului si iti vor aparea toate meciurile din toate sporturile disputate de el/ea in urmatorul interval.

Pentru a adauga o optiune pe biletul de pariuri trebuie doar sa o selectezi. Odata ce ai facut asta vei vedea ca selectia iti va aparea in partea dreapta sus a paginii. Daca vei adauga mai multe ponturi pariuri pe bilet, ele vor aparea unele sub altele. In casuta goala completeaza miza pe care doresti sa o plasezi, apoi ti se va calcula automat castigul potential, in functie de cota totala de pe bilet.

Aplicatia de mobil


Site-ul Netbet poate fi accesat nu numai de pe desktop, ci si de pe telefonul mobil, pentru asta trebuind doar sa descarci aplicatia. O poti downloada direct de pe site, accesand sectiunea “Aplicatii”, aflata in partea de sus a paginii principale. Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, Netbet prezentand o promotie pentru cei ce plaseaza prima data pariuri de pe mobil. Este vorba despre un freebet in valoare de 40 lei. Trebuie doar sa efectuezi o depunere folosind telefonul mobil.

In ceea ce priveste evenimentele live, acestea pot fi accesate cu usurinta, plasarea unui pariu facandu-se, de asemenea, facil. Pe scurt, pe mobil ai acces la toate functiile pe care le intalnesti pe desktop, printre acestea incluzandu-se metodele de depozit si de retragere.

Transmisiuni live


Netbet ne pune la dispozitie transmisiuni sportive, care se pot vedea atat pe desktop si pe mobil. Printre competitiile interesante transmise se numara La Liga, Bundesliga si Serie A daca ne referim la fotbal, dar si foarte multe meciuri de tenis din circuitele ATP, WTA, turnee de Grand Slam si Cupa Davis. In baschet poti vedea evenimente din cupele europene, dar si din NBA, lista putand continua. Accentul este pus insa pe transmisiuni din tenis si fotbal.

Daca doresti sa vizualizezi programul transmisiunilor live acceseaza sectiunea Netbet TV, butonul “Program TV”, aflat in partea de jos. In sectiunea de pariuri pre-live, evenimentele transmise live se recunosc destul de usor, avand o pictograma care le distinge de celelalte evenimente. De asemenea, de transmisiuni in direct ai parte si daca vei accesa aplicatia de mobil. Aici vor fi transmise in jur de 10 000 evenimente sportive pe an, atat din fotbal si tenis, cat si din alte sporturi.

Suport tehnic


In trecut casa de pariuri Netbet a fost premiata drept cel mai bun operator sportiv in relatia cu clientii, aici referindu-ne atat la serviciul de live chat, cat si la cel prin intermediul mailului. Daca doresti sa contactezi operatorii prin vreo metoda, o poti face accesand tabul “Contact”, aflat in partea dreapta sus a paginii principale. Aici ai posibilitatea de a ii contacta prin live chat, serviciu disponibil in fiecare zi  intre orele 10:00 si 23:00. De asemenea, poti completa un formular direct de pe site, in care sa-ti exprimi nelamurirea, raspunsul operatorilor la formular venind pe adresa ta de mail.

Concluzii


Casa online Netbet este foarte apreciata de pariorii din Romania, nu doar datorita unuia sau a doua aspecte, ci a mai multora. Principalele puncte de atractie sunt reprezentate de bonusul de inregistrare, cel mai mare din Romania, de oferta foarte bogata de pariuri sportive, dar si de transmisiunile sportive, care pot fi vazute pe platforma daca ai cel putin 1 RON in contul tau Netbet sau daca ai efectuat un pariu in ultimele 24 ore. Numarul de promotii, cel mai mare din Romania, reprezinta si el un punct de interes, Netbet putand accent nu numai pe cantitate, ci si pe calitate. De asemenea, faptul ca Netbet poate fi  accesat nu doar pe desktop, ci si pe telefonul mobil, este un avantaj important, avand in vedere mai ales ca in zilele de azi mobilul este nelipsit din viata noastra. Toate aceste avantaje au imbiat si vor mai imbia multi pariori sa se inregistreze la Netbet.

NetbetBONUS: 100% PANA LA 1500 RON