Pariuri online

Castiga 8 RON freebet pentru fiecare victorie a echipei favorite la Euro

Pariaza pe "Cine castiga Euro 2020" la Sportingbet si de fiecare data cand echipa ta castiga un meci primesti cate 8 RON sub forma de FREEBET. Toti clientii noi/vechi care opteaza la aceasta promotie pot participa plasand un pariu de minim 40 RON.


Campionatul European 2020 se joaca in 2021, am avut asadar de asteptat cu un an in plus decat era normal, ceea ce inseamna ca asteptarile noastre sunt chiar ridicate de la acest turneu final, la care din pacate Romania nu participa. Speram sa vedem fotbal de calitate dar in primul rand sa avem noi rezultate bune la pariuri, pentru ca pana la urma asta e cel mai important.

De regula pariorii nu prea sunt fanii pariurilor pe termen lung, dar aici e cu totul altceva. Euro 2020 tine aproape o luna, deci daca punem un pariu antepost pe “cine castiga Euro 2020”, intr-un termen relativ scurt aflam castigatorul.

La Sportingbet Romania avem o promotie foarte buna legata de cine castiga Euro 2020, daca esti tentat sa pui un astfel de pariu, noi zicem ca merita sa te inscrii, sau daca ai deja cont sa participi la promotie.

Regulile sunt simple, optezi pentru promotie si plasezi un pariu cu o miza de minim 40 RON pe “Cine castiga Euro 2020” la Sportingbet. Cotele sunt foarte atractive pentru principalele favorite:

  • Franta – 5.50
  • Anglia – 6.00
  • Belgia – 7.50
  • Germania – 8.00
  • Spania – 9.00

Castiga 8 RON freebet pentru fiecare victorie a echipei favorite la Euro

  1. Intra in contul tau Sportingbet (CLICK AICI DACA NU AI CONT)
  2. Opteaza pentru promotie din pagina speciala
  3. Plaseaza un pariu de minim 40 RON pe “Cine castiga Euro 2020”
  4. De fiecare data cand echipa selectata castiga un meci la EURO 2020, primesti 8 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.