Introducere


Sportingbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Romania, situandu-se in topul preferintelor pariorilor inca de pe vremea in care nu era obligatoriu sa dispui de licenta pentru a opera in tara noastra. Unele din principalele aspecte ce atrage lumea la Sportingbet sunt reprezentate de oferta pre-live, respectiv cea live, acestea nefiind insa singurele care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont aici.

In toamna anului trecut Sportingbet a migrat catre o platforma mai performanta, avand oarecare emotii despre cum va percepe publicul aceasta schimbare. Din fericire, feedbackurile au fost bune, Sportingbet ramanand un punct de referinta in ceea ce priveste pariurile online din Romania.

SportingbetBONUS: 100% PÂNĂ LA 200 RON

De ce sa te inscrii

De ce aici?

 • Aplicatie de mobil disponibila pe iOS si Android
 • Oferta live destul de bogata a evenimentelor sportive
 • Oferirea zilnica a promotiilor sportive pentru toata lumea
 • Posibilitatea de a inchide pariul cand doresti (Cash Out)
 • Beneficiezi de transmisiuni sportive pe platforma Sportingbet

ServiciiServicii

 • Interfata casei de pariuri este placuta ochiului
 • Accesibilitate imediata la pariurile pe care le doresti
 • Prezentarea celor mai populare pariuri pe pagina principala
 • Incarcarea documentelor de verificare direct pe site
 • Trebuie sa urmezi doar doi pasi pentru a te inregistra

ExtraExtra

 • Disponibilitatea unui sistem de recompense in functie de mize
 • Oferirea a nu mai putin de 9 metode de depunere
 • Posibilitatea adaugarii competitiilor la favorite (pre-live)
 • Prezentarea de statistici si rezultate pentru fiecare competitie
 • Prezentarea unui calendar al evenimentelor si transmisiunilor din acea zi

Cum te inregistrezi


Odata intrat pe site-ul Sportingbet vei observa in partea de sus butonul “Inregistrati-va acum” pe fond albastru. Inregistrarea presupune doar doi pasi. In primul trebuie sa ne completam datele personale, ce includ: Titlul (domn/doamna), prenume, nume, data nasterii, CNP, judet, oras, cod postal, adresa fizica, adresa de mail si numar de telefon.

In al doilea pas trebuie sa sa ne alegem datele legate de contul Sportingbet. Aici ne referim la nume de utilizator, parola, repetarea ei, alegerea unei intrebari secrete si a unui raspuns, cele doua urmand a fi folosite pentru eventuala recuperare a contului in caz ca ai uitat datele de logare sau pentru solicitarea unei informatii. De asemenea, poti bifa daca doresti sa accepti bonusul de bun-venit, fiind obligatoriu sa bifezi faptul ca ai peste 18 ani.

Bonus de inregistrare


In cazul in care doresti sa primesti un bonus de top la inregistrare, pentru primul depozit efectuat vei primi un bonus de 100% pana la 200 RON, prin codul WELCOMEBONUS. Depozitul minim este de 40 lei, acesta trebuind efectuat  in termen de 7 zile de la inregistrarea la Sportingbet. Depozitele prin portofelele virtuale Skrill si Neteller nu se califica la promotie.

Bonusul trebuie pariat, dar si stabilit in termen de 30 zile de la acordarea lui, in caz contrar acesta, dar si castigurile de pe urma acestuia (excluzand suma depusa, daca e cazul) fiind eliminate. Prin stabilirea bonusului intelegem ca toate evenimentele trebuie sa isi stabileasca rezultatul final in termen de 30 zile. Cota minima pe care se poate paria bonusul este 1.7.

Promotii principale

Asigurare saptamanala de maxim 2 000 RON

Acesta este un program de loializare, care te recompenseaza in fiecare saptamana in functie de punctele adunate. Astfel, cu cat joci mai mult, cu atat vei ajunge la un nivel mai mare, iar recompensa va creste, cea maxima fiind de 15% din pierderile nete in acea saptamana pana la 2 000 RON.

Optiuni pariu si acoperire sportiva


Oferta de pariuri este una bogata, cea pre-live cuprinzand 34 sporturi, printre care Bandy, Biliard, Sah sau Triatlon. De asemenea, Sportingbet prezinta pariuri pe divertisment, dar si pariuri ce vizeaza politica.

Avand in vedere oferta bogata a pariurilor pre-live, este oarecum normal ca si optiunile pentru un singur eveniment sa fie in numar destul de mare. Spre exemplu, o partida de fotbal dintr-un campionat modest precum cel algerian beneficiaza de peste 30 variante de pariu, in vreme ce evenimentele din cele 5 campionate de top beneficiaza de peste 100 optiuni, uneori chiar peste 150.

Nu doar la fotbal ni se prezinta o oferta generoasa, ci si la tenis, baschet, handbal si alte sporturi mai cunoscute. De pilda, pentru tenis avem aproximativ 15 pariuri la competitii ATP si WTA, la turneele de Grand Slam acestea fiind, desigur, mai multe. Chiar si pentru competitiile importante de handbal Sportingbet prezinta in jur de 15 optiuni de pariere, lucru de apreciat.

Sportingbet dispune de o oferta foarte buna si in ceea ce priveste pariurile live, varietatea lor fiind impresionanta. Deseori vezi in aceasta sectiune peste 50 evenimente in acelasi timp. De asemenea, in cazul in care un pariu/bilet nu merge cum ti-ai fi dorit sau daca vrei sa iti securizezi castigurile, poti apela la optiunea Cash Out, care va inchide pariul, creditandu-ti in cont suma castigata pana in acel punct al evenimentului.

SportingbetBONUS: 100% PÂNĂ LA 200 RON

Interfata si biletul de pariuri


Interfata Sportingbet iti permite sa gasesti cu usurinta competitiile pe care le cauti. Trebuie subliniat insa ca daca nu vei dezactiva o competitie (nu vei da inca un click pentru a se inchide), aceasta va ramane deschisa in centrul paginii chiar daca intre timp ai selectat alta competitie. Acest lucru poate fi, pana la urma, destul de util, astfel putand avea in fata toate evenimentele sportive din competitiile care te intereseaza, putand sa te decizi mai usor asupra ponturilor pe care urmeaza sa le plasezi pe bilet.

Pentru a adauga o optiune pe biletul zilei de pariuri trebuie doar sa o selectezi. Daca vei adauga mai multe selectii pe bilet, ele vor aparea unele sub altele in partea dreapta sus a paginii. In casuta goala completeaza miza pe care doresti sa o plasezi, apoi ti se va calcula automat castigul potential, in functie de cota totala de pe bilet, dar si de miza.

Aplicatia de mobil


Casa de pariuri Sportingbet poate fi accesata nu numai de pe desktop, ci si de pe telefonul mobil, atat pentru sistemul de operare iOS, cat si pentru Android. Aplicatia poate fi downloadata direct de pe site, accesand sectiunea “Mobil”, aflata in partea de sus a paginii principale.

Sunt oferite aceleasi facilitati ca in versiunea de desktop, chiar unele in plus. Aici ne referim la posibilitatea efectuarii de depuneri si retrageri, la cea de a retrage castigurile prin optiunea Cash Out, la bogatia ofertei atat live, cat si pre-live, insa si la notificari privind meciurile care conteaza, cat si alerte live.

Transmisiuni live


Ni se pun la dispozitie transmisiuni sportive de catre Sportingbet atat pe desktop, cat si in aplicatia de pe mobil. Sunt transmise anual aproximativ 10 000 evenimente sportive, accentul fiind pus pe transmisiuni din fotbal, tenis si baschet, putand vizualiza mai mult competitii nu chiar atat importante. Cu alte cuvinte, daca doresti sa vizualizezi transmisiuni live din turnee ATP sau WTA, aici nu vei gasi. In schimb, gasesti partide de tenis din turnee challenger si futures. Acesta poate fi un lucru bun, deoarece multe asemenea meciuri nu le gasesti in alta parte decat foarte greu.

Daca doresti sa vizualizezi programul transmisiunilor live acceseaza categoria Pariuri live, sectiunea “Calendar”, aflata in partea de sus. Aici vei descoperi evenimentele live din respectiva zi, pentru a vizualiza doar programul transmisiunilor live trebuind sa bifezi casuta in care este reprezentata o pictograma corespunzatoare. In sectiunea de pariuri pre-live evenimentele transmise live se recunosc destul de usor, avand o pictograma care le distinge de celelalte evenimente.

Suport tehnic


Daca doresti sa contactezi operatorii prin vreo metoda, o poti face accesand tabul “Contact”, aflat in partea stanga sus a paginii principale. Aici ai posibilitatea de a ii contacta prin live chat. De asemenea, poti completa un formular direct de pe site, in care sa-ti exprimi nelamurirea, raspunsul operatorilor la formular venind pe adresa ta de mail. Inainte de a formula intrebarea asigura-te ca ai lecturat intrebarile frecvente (FAQ), aflate in acelasi tab.

Concluzii


Casa online Sportinget este una dintre cele mai apreciate de catre pariorii din Romania. Bogatia ofertei joaca un rol destul  de important in aceasta apreciere, insa nu numai asta determina utilizatorii sa se inregistreze la Sportingbet. Transmisiunile sportive, chiar daca nu in numar foarte mare, sunt apreciate. Asta in special daca vorbim despre un meci modest, a carei transmisiune nu o poti gasi in alta parte.

Faptul ca Sportingbet dispune de promotii zilnice nu lasa nici el indiferenti utilizatorii. De asemenea, este foarte important pentru multi pariori ca la casa la care urmeaza sa se inregistreze sa existe o aplicatie de mobil, Sportingbet oferind aceasta optiune. Sa nu uitam nici de posibilitatea de a inchide pariul (Cash Out). Nu stim daca majoritatea utilizatorilor se inregistreaza la aceasta casa de pariuri doar pentru unul din punctele forte. Fiecare dintre acestea conteaza insa pentru ca utilizatorul sa-si creeze o impresie buna despre Sportingbet.

SportingbetBONUS: 100% PÂNĂ LA 200 RON