Pariuri online

Castiga freebeturi si rotiri gratuite cu scorul corect la Netbet

Joaca pe Netbet gratuit la Football predictor pentru Euro 2020. In fiecare zi este propus un meci de la Campionatul European la care trebuie sa ghiciti scorul corect. Puteti castiga pariuri gratuite si rotiri gratuite, toti clientii care au facut cel putin un depozit pot participa la aceasta oferta.


Campaniile pentru Euro 2020 la casele de pariuri online nu se opresc, iar astazi va vom prezenta o promotie mai putin promovata dar care cu siguranta merita atentia noastra. Netbet Romania ne aduce o oferta speciala pentru Campionatul European din acest an, un predictor zilnic pentru cele mai tari evenimente.

In fiecare zi Netbet alege un eveniment de la Euro 2020 la care utilizatorii trebuie sa indice scorul corect. Participarea este gratuita atat pentru clientii deja inregistrati cat si pentru cei noi. Singura conditie este sa aveti cel putin un depozit facut de cand v-ati facut contul.

Fiecare utilizator poate participa o singura data pe zi iar sansele sunt egale pentru toti participantii care indica scorul corect. Pariurile gratuite sunt valabile 2 zile si pot fi utilizate pe toate sporturile. Rotirile gratuite vor fi acordate automat in conturile jucatorilor si sunt valabile timp de 7 zile.

Castiga freebeturi si rotiri gratuite cu scorul corect la Netbet

  1. Intra in contul tau Netbet (daca nu ai cont, te poti inregistra de aici)
  2. Asigura-te ca ai facut cel putin un depozit decat ti-ai deschis contul
  3. Participa gratuit la Football predictor pentru Euro 2020
  4. Ghiceste scorul la meciul selectat si castiga pariuri gratuite & rotiri gratuite

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.