Cazino online

EXCLUSIV! 500 rotiri gratuite cu doar 50 RON depozit la Netbet Cazino

Doar astazi poti sa obtii 500 de rotiri gratuite la jocul de pacanele gratis Burning Hot pentru un prim depozit de minim 50 RON pe Netbet Cazino. Nu uitati sa folositi codul special: HOT500 la primul depozit, grabiti-va pentru ca oferta expira la miezul noptii.


Burning Hot este probabil ce mai popular joc de pacanele din Romania, poate fi jucat la foarte multi operatori online, dar evident si clasic la aparatele din salile de jocuri. Daca ne urmariti aveti doar de castigat, am gasit o promotie la Netbet Cazino ce merita toata atentia noastra.

Doar astazi, miercuri, 30.06.2021 clientii noi care se inregistreaza pe Netbet Romania si fac un prim depozit de minim 50 RON folosind codul special HOT500 primesc automat 500 de rotiri gratuite la jocul de pacanele Burning Hot.

Daca nu ai cont la Netbet a venit timpul sa te inscrii, iti ia doar cateva minute. Depune astazi minim 50 RON folosind codul special HOT500 si primesti 500 de runde la cel mai popular joc de pacanele, Burning Hot.

Rotirile gratuite sunt valabile 3 zile de la acordare. Toate castigurile din aceasta promotie sunt acordate sub forma de bonus. Aveti la dispozitie o saptamana pentru a indeplini cerintele de rulaj (x40).

500 rotiri gratuite cu doar 50 RON depozit la Netbet

  1. Deschide ASTAZI (30-6-2021) un cont nou la Netbet de AICI
  2. Fa un prim depozit de minim 50 RON folosind codul: HOT500
  3. Primesti automat 500 de rotiri gratuite la Burning Hot

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.