Introducere


La inceput casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primita de utilizatori, din cauza unor aspecte ce nu tineau neaparat de pariuri. Este drept, nici oferta de pariuri sportive nu era una care sa te dea pe spate. Din fericire pentru ea, Winmasters si-a dat seama in timp util de nevoile avute de pariori, imbunatatindu-si vizibil oferta in ultimii doi ani.

Imbunatatirea vizeaza mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante constituindu-l bonusul de bun-venit, care a suferit multe schimbari in ultima vreme, ajungand actualmente sa fie unul dintre cele mai mari din Romania. Faptul ca ne putem crea singuri pariurile atrage multa lume, acestea nefiind insa singurele aspecte care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont la Winmasters.

WinmastersBONUS: 100% PÂNĂ LA 300 RON

De ce sa te inscrii

De ce aici?

 • Bonus de inregistrare destul de tentant, peste medie
 • Oferta bogata a evenimentelor sportive live si pre-live
 • Prezentarea saptamanala de promotii sportive pentru toata lumea
 • Posibilitatea de a plasa pariuri antepost (pe termen lung)
 • Beneficiezi de transmisiuni sportive pe platforma Winmasters

ServiciiServicii

 • Gasirea imediata a unui eveniment, prin functia “Cautare pariuri”
 • Accesibilitate facila la competitiile pe care le doresti
 • Prezentarea programului transmisiunilor in direct
 • Cele mai populare competitii din fotbal in partea de sus a paginii
 • Inregistrarea se efectueaza in cel mult doua minute

ExtraExtra

 • Posibilitatea de a ne crea noi singuri pariurile
 • Prezentarea statisticilor pre-live pentru fiecare sport
 • Posibilitatea adaugarii meciurilor live la Favorite (in partea de sus a paginii)
 • Posibilitatea parierii pe piete rapide la fotbal live
 • Posibilitatea de a vizualiza doar oferta pre-live din acea zi

Cum te inregistrezi


Odata intrat pe site-ul Winmasters vei observa in partea dreapta sus butonul “Inregistreaza-te acum”, pe fond rosu. Inregistrarea se efectueaza pe o singura pagina, aceasta continand mai multe sectiuni. In prima trebuie sa ne completam informatiile personale, care includ titlul (doamna/domn), numele, prenumele, data nasterii, nationalitatea, CNP, adresa de mail, tara, orasul, adresa fizica, codul postal si numarul de telefon mobil.

A doua sectiune cuprinde alegerea numelui de utilizator, a parolei, a monedei pentru cont si a modului de afisare al cotelor (zecimal, american, fractional). In a treia si ultima sectiune trebuie sa completam un cod de securitate pentru a demonstra ca nu suntem roboti, dar si sa bifam ca avem peste 18 ani si ca suntem de acord cu termenii si conditiile.

Bonus de inregistrare


Mai ai doar cateva zile pentru a profita de bonusul de bun-venit de 100%  pana la 555 RON, oferta incheindu-se pe 30 septembrie. In cazul in care doresti sa primesti bonusul de inregistrare, efectueaza o prima depunere la Winmasters de minim 40 RON introducand codul “BONUS555” in casuta aferenta. In plus, daca vei trimite documentele de verificare, care oricum trebuie trimise in termen de 30 zile de la inregistrare, vei primi un freebet in valoare de 40 RON.

Vei fi eligibil la bonusul de inregistrare indiferent de metoda de depozit aleasa. Depunerea trebuie efectuata in maxim 14 zile de la inregistrare. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 6 ori pe cote minime de 1.75. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Ponturi pariuri de tip Handicap si Forecast/Tricast nu se vor lua in calcul la rulaj.

Promotii principale

Bonus la pariurile acumulatoare

La Winmasters fiecare bilet cu minim 4 selectii iti poate aduce un bonus de cel putin 5% din castig si de cel mult 60%. Evenimentele din fotbal, tenis si baschet sunt eligibile pentru bonus. Competitiile care participa la promotie le gasesti in pagina acesteia, la Termeni si Conditii.

Optiuni pariu si acoperire sportiva


Oferta de pariuri este una destul de bogata, cea pre-live cuprinzand 28 sporturi, printre care si cele electronice (e-Sports), insa si sporturi precum  Sah, fotbal  galic, MMA sau surf. De asemenea, Winmasters ne ofera posibilitatea de a decide noi pariurile pe care le dorim. Propunerile de pariuri se trimit pe adresa pariuri@winmasters.ro , mail ce trebuie sa includa si contul tau de utilizator Winmasters. In multe cazuri pe site apar pariuri legate de jucatori romani/echipe romanesti, insa pentru un eveniment major Winmasters poate publica si pariuri care nu vizeaza romanii.

Optiunile pentru un singur eveniment sunt in numar mare la fotbal, un eveniment dintr-un campionat de top beneficiind de peste 100 variante de pariu, in vreme ce un eveniment de Liga 1 dispune de aproximativ 100 variante de pariu. Dintre aceste variante remarcam posibilitatea parierii pe cornere, cartonase, chiar si pe intervale. Nu doar la fotbal ni se prezinta o oferta generoasa, ci si la tenis, baschet, handbal si alte sporturi mai cunoscute. Spre exemplu, in cazul unei competitii importante de volei ni se ofera peste 10 pariuri pe eveniment.

Winmasters dispune de o oferta buna si in ceea ce priveste pariurile live. Deseori vezi in aceasta sectiune peste 50 evenimente in acelasi timp. De altfel, in dreptul fiecarui sport vei putea vedea cate evenimente se disputa in acel moment.

Cat despre cote, acestea sunt acceptabile, casa de pariuri avand o marja de profit intre 5.5% si 7%, in conditiile in care alte case au o marja de profit peste 7%. Cu cat marja de profit este mai redusa, cu atat cotele sunt mai mari.

WinmastersBONUS: 100% PÂNĂ LA 300 RON

Interfata si biletul de pariuri


Interfata Winmasters iti permite sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti si aici ne referim in special la faptul ca aceasta casa iti pune la dispozitie o functie de cautare a unui eveniment sportive, functie aflata in partea stanga sus. Este de ajuns sa scrii doar numele echipei/al jucatorului si iti vor aparea toate meciurile din toate sporturile disputate de el/ea in urmatorul interval.

Pentru a adauga o optiune pe biletul zilei de pariuri trebuie doar sa o selectezi. Odata ce ai facut asta vei vedea ca selectia iti va aparea in partea dreapta sus a paginii. Daca vei adauga mai multe selectii pe bilet, ele vor aparea unele sub altele. In casuta goala completeaza miza pe care doresti sa o plasezi. De asemenea, daca ai selectat mai multe pariuri pe biletul de joc poti opta sa le plasezi separat (simplu) sau in sistem.

Aplicatia de mobil


Casa online Winmasters nu beneficiaza inca de aplicatie de mobil. Accesand sectiunea “Mobile” insa, aflata in partea dreapta sus a paginii, interfata site-ului se va schimba ca si cum ai accesa site-ul de pe mobil. Aici poti urmari live evenimentele din acel moment sau le poti vedea pe cele favorite, care starnesc interesul multor utilizatori. Daca vei selecta vreuna, iti va aparea pe biletul de pariere, in partea  dreapta, putand sa plasezi pariul fara probleme.

De asemenea, poti consulta oferta pre-live pentru toate sporturile in urmatoarele 3 ore, 6 ore, 12 ore, 24 ore, 48 ore, respectiv 72 ore. Totodata, vei vizualiza toate promotiile Winmasters care apar pe site. Sa spunem ca poti accesa site-ul si de pe mobil, insa doar din browser.

Transmisiuni live


Winmasters a introdus de curand optiunea de a putea vedea transmisiuni sportive. Fiind la inceput de drum, Winmasters nu dispune de o oferta live bogata, singurul campionat de top din fotbal pe care casa de pariuri il transmite fiind Bundesliga. Predomina partidele de fotbal din Italia, insa nu din prima liga, ci din esaloanele inferioare. Rar vezi cate un meci de tenis, de baschet sau din alte sporturi la Winmasters.

Daca doresti sa vizualizezi programul transmisiunilor live acceseaza subsectiunea “Programul Live TV”,  aflat pe prima pagina. Acolo vei putea observa meciurile pe care Winmasters le va transmite in urmatoarele 5 zile. Programul se va updata pe zi ce trece. In sectiunea de pariuri pre-live, evenimentele transmise live se recunosc destul de usor, avand o pictograma care le distinge de celelalte evenimente, pictograma pe care nu ai cum sa nu o remarci. Pentru a putea accesa transmisiunile trebuie sa ai in cont cel putin 1 RON sau sa fi plasat un pariu la Winmasters in ultimele 24 ore.

Suport tehnic


Daca ai vreo intrebare legata de contul tau Winmasters, de termenii si conditiile unei promotii sau cu orice are legatura cu aceasta casa online, poti contacta operatorii accesand tabul “Ai nevoie de ajutor?”, aflat in partea dreapta sus a paginii principale. Aici ai posibilitatea de a ii contacta prin live chat, disponibil zilnic intre 10:00 si 22:00. De asemenea, poti completa un formular direct de pe site, in care sa-ti exprimi nelamurirea, raspunsul operatorilor la formular venind pe adresa ta de mail. Alternativ, poti trimite un mail la adresa support.rom@winmasters.com. Acest serviciu este disponibil zilnic, intre orele 09:00 si 23:00. Aceleasi ore sunt disponibile pentru a ii contacta telefonic pe operatori. Evident, asistenta este in limba romana.

Concluzii


Casa de pariuri Winmasters si-a imbunatatit platforma si oferta in ultimul timp. Principalele puncte de atractie sunt reprezentate de bonusul de inregistrare, de oferta bogata la pariuri sportive, atat pre-live, cat si live. Totodata, cei care prefera pariurile antepost (pe termen lung) au de ce sa se inregistreze la Winmasters, aceasta oferind o gama variata de astfel de pariuri, care vizeaza nu doar fotbalul.

Numarul mare de promotii saptamanale, in comparatie cu alte case de pariuri, reprezinta, de asemenea, un punct forte, mare parte din promotii fiind de calitate. Nu trebuie neglijate nici transmisiunile sportive. Chiar daca nu sunt prea multe, majoritatea din campionate modeste, cu siguranta vom rasufla usurati atunci cand vom plasa un pariu dintr-o liga mai obscura, iar transmisiunea directa a acestuia nu poate fi gasita decat la Winmasters. De asemenea, o atractie mare a acestei case online o reprezinta faptul ca ne putem crea propriile pariuri, lucru nemaiintalnit la vreo alta casa online licentiata in Romania.

WinmastersBONUS: 100% PÂNĂ LA 300 RON