Transimsiuni live pe Unibet TV

  • Este usor de folosit si este gratuit, iar pentru a beneficia de acesta trebuie sa fiti un client inregistrat, sa fiti autentificat si sa aveti bani in contul dumneavoastra Unibet. In cazul in care ati pierdut toti banii in cont si doriti sa reincarcati, inca veti avea posibilitatea de a urmari Unibet TV 24 de ore dupa plasarea ultimului pariu.
  • Dupa cum va spuneam, numarul de transmisiuni zilnice continua sa creasca si se difuzeaza saptamanal sute de meciuri, ajungadu-se anual la o cifra peste 30.000, fie pe desktop, mobil sau tableta
  • Pentru a vedea ce partide urmeaza in urmatoare perioada te invitam sa vezi ce calendar sportiv am pregatit pentru anul urmator

Unibet TV

Oferta de meciuri la Unibet TV

  • Pentru a vedea oferta saptamanii in curs, puteti oricand accesa Live streaming Calendar.
  • Imaginea de mai sus reprezinta evenimentele care urmau sa inceapa inainte de ora 2 si putem vedea deja o pagina intreaga de evenimente numai pana la ora 17:30 pe ziua de astazi, iar pagina urmatoare de evenimente continea inca atatea, majoritatea fiind din cele mai importante turnee de fotbal ale acestei veri, dar si cateva amicale.
  • Daca pana acum cativa ani Unibet nu avea o varietate asa mare de evenimente si era vorba doar de transmisiuni din Euroliga, din PBA si din BBL in ceea ce priveste baschetul, acum s-a extins la aproape toate campionatele mari ale Europei si foarte important, la meciurile din NBA! La fotbal de asemenea, majoritatea campionatelor mari ale Europei pot fi urmarite in transmisiune live, precum si Grand Slam-urile si turneele cele mai importante din tenis. La volei, darts, snooker si tenis de masa oferta este una excelenta de asemenea, avand meciuri de acest gen aproape in fiecare zi. Un lucru bun pentru fanii sporturilor americane este acela ca de luna aceasta Unibet transmite si majoritatea meciurilor de baseball si cred ca se vor extinde si la hockey si poate rugby, dar ramane de vazut pana ce va incepe sezonul!

Calitatea video de la Unibet TV

  • Poate unica dilema in ceea ce priveste transmisiunile in direct pentru pariuri live este dimensiunea video-ului, lucru pe care cei de la Unibet il au deja in vedere, insa chiar si asa, trebuie sa multumim pentru o calitate video impecabila la meciurile de fotbal, iar la meciurile de baschet, tenis sau orice alt sport, este o cu totul alta experienta decat cea de pe stream-urile obisnuite.
  • Cum oamenii sunt inventivi in zilele noastre, s-a gasit totusi o solutie si la problema rezolutiei, iar pentru a profita la maxim de Unibet TV si pentru a avea cea mai mare placere urmarind meciurile pe un monitor mare sau chiar de pe televizor.