Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wu Yibing a devenit primul jucător chinez care câștigă un turneu ATP

Jucătorul chinez Wu Yibing a reușit să câștige Dallas Open după ce l-a învins î ultimul act pe John Isner și a devenit primul jucător chinez care câștigă un titlu ATP.

În vârstă de 23 de ani, Wu Yibing a început tenisul profesionist în 2017, iar de atunci și până în prezent a acumulat premii în bani de aproximativ 600.000 dolari. Acum se află pe locul 58 în lume, fiind cea mai bună clasare din istoria sa și totul a fost posibil datorită succesului săi la Dallas Open.

https://twitter.com/DALOpenTennis/status/1624893531935350786

De aproape trei ore a avut nevoie Wu să poată câștiga turneul de la Dallas și totul datorită unui duel decis în trei seturi. Toate acestea s-au încheiat la tie-break, 14-12 în decisiv. De asemenea, jucătorul chinez a salvat patru puncte de meci împotriva experimentatului său adversar și datorită acestui lucru a urcat pe locul 58 în lume. Drept urmare, el va deveni cel mai bine clasat jucător chinez din istoria ATP. În drumul său spre ultimul act, chinezul i-a învins pe Taylor Fritz, Denis Shapovalov, doi dintre jucătorii mai bine văzuți.