Știri

Wu Yibing a devenit primul jucător chinez care câștigă un turneu ATP

Jucătorul chinez Wu Yibing a reușit să câștige Dallas Open după ce l-a învins î ultimul act pe John Isner și a devenit primul jucător chinez care câștigă un titlu ATP.


În vârstă de 23 de ani, Wu Yibing a început tenisul profesionist în 2017, iar de atunci și până în prezent a acumulat premii în bani de aproximativ 600.000 dolari. Acum se află pe locul 58 în lume, fiind cea mai bună clasare din istoria sa și totul a fost posibil datorită succesului săi la Dallas Open.

De aproape trei ore a avut nevoie Wu să poată câștiga turneul de la Dallas și totul datorită unui duel decis în trei seturi. Toate acestea s-au încheiat la tie-break, 14-12 în decisiv. De asemenea, jucătorul chinez a salvat patru puncte de meci împotriva experimentatului său adversar și datorită acestui lucru a urcat pe locul 58 în lume. Drept urmare, el va deveni cel mai bine clasat jucător chinez din istoria ATP. În drumul său spre ultimul act, chinezul i-a învins pe Taylor Fritz, Denis Shapovalov, doi dintre jucătorii mai bine văzuți.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri