Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

West Ham United a câștigat Europa Conference League

West Ham United a reușit miercuri seară să câștige cu scorul de 2-1 în fața formației AC Fiorentina și a cucerit Europa Conference League. Golul victoriei a fost marcat în chiar ultimul minut al timpului regular.

Formația West Ham Unite a câștigat Europa Conference League și devine a doua echipă din istoria fotbalului care reușește lucrul acesta. Reprezentanta Premier League a trecut cu scorul de 2 la 1 de italienii de la Fiorentina, victoria fiind adusă datorită unui gol înscris în minutul 90 al meciului. Este primul trofeu cucerit de „ciocănari” în istoria fotbalului modern.

Prima acțiune notabilă a meciului s-a soldat cu cartonașul galben primit de Benrahma. Același jucător a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 m pe care a transformat-o în minutul 62 al meciului. Avantajul lui West Ham a durat doar câteva minute pentru că Bonaventura a readus egalitatea pe tabelă. Insistențele englezilor au avut rezultatul scontat, iar Lucas Paqueta l-a servit excelent pe Jarrod Bowen care a înscris golul victoriei cu 2-1.

Pe lângă premiile în bani acordate datorită obținerii acestei performanțe, câștigătoarea Europa Conference League va juca direct în grupele Europa League. este de bun augur pentru că atât Fiorentina cât și West Ham au ratat calificarea în cupele europene ca urmare a clasării mai slabe. În ceea ce privește sumele de bani câștigate, West Ham United a primit doar 4.31 milioane de euro pentru câștigarea finalei. Acestei sume se mai adaugă aproximativ 6 milioane de euro obținuți de-a lungul competiției.