Știri

West Ham United a câștigat Europa Conference League

West Ham United a reușit miercuri seară să câștige cu scorul de 2-1 în fața formației AC Fiorentina și a cucerit Europa Conference League. Golul victoriei a fost marcat în chiar ultimul minut al timpului regular.


Formația West Ham Unite a câștigat Europa Conference League și devine a doua echipă din istoria fotbalului care reușește lucrul acesta. Reprezentanta Premier League a trecut cu scorul de 2 la 1 de italienii de la Fiorentina, victoria fiind adusă datorită unui gol înscris în minutul 90 al meciului. Este primul trofeu cucerit de “ciocănari” în istoria fotbalului modern.

Prima acțiune notabilă a meciului s-a soldat cu cartonașul galben primit de Benrahma. Același jucător a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 m pe care a transformat-o în minutul 62 al meciului. Avantajul lui West Ham a durat doar câteva minute pentru că Bonaventura a readus egalitatea pe tabelă. Insistențele englezilor au avut rezultatul scontat, iar Lucas Paqueta l-a servit excelent pe Jarrod Bowen care a înscris golul victoriei cu 2-1.

Pe lângă premiile în bani acordate datorită obținerii acestei performanțe, câștigătoarea Europa Conference League va juca direct în grupele Europa League. este de bun augur pentru că atât Fiorentina cât și West Ham au ratat calificarea în cupele europene ca urmare a clasării mai slabe. În ceea ce privește sumele de bani câștigate, West Ham United a primit doar 4.31 milioane de euro pentru câștigarea finalei. Acestei sume se mai adaugă aproximativ 6 milioane de euro obținuți de-a lungul competiției.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri