Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Victorie istorică a Angliei la Cupa Mondială

Anglia a debutat la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar cu o victorie asupra naționalei de fotbal a Iranului și a făcut-o la pas.

Anglia a trecut cu scorul de 6 la 2 de Iran, în chiar prima etapă a Cupei Mondiale 2022, ceea ce o aduce pe locul 1 în Grupa B, unde este singura cu victorie după primul duel. Totodată, aceasta este și una dintre victoriile istorice pe care naționala antrenată acum de Gareth Southgate le-a reușit în istoria participărilor ei în era modernă. A fost pentru a doua oară când a marcat șase goluri, după ce în 2018 a învins-o cu 6-1 pe Panama și reușea calificare în fazele superioare.

Anglia, o mașinărie de goluri

Gareth Southgate a abordat o formulă ofensivă în meciul cu Iran, iar drept rezultat a reușit să obțină o victorie la pas, cea mai categorică de la această ediție. Cu Harry Kane titular, care este cel mai bine cotat căpitan, selecționata Albionului a deschis scorul devreme și chiar a condus cu 3 la 0 la pauza meciului. Același fotbal frumos l-a oferit și în a doua repriză, iar la final 6-2 a arătat tabela, după ce iranienii au înscris în minutul 90+13. Golurile englezilor au aparținut lui Jude Bellingham, Saka (2), Raheem Sterling, Marcus Rashford și Jack Grealish.

Următorul meci al Anglie va avea loc pe 25 noiembrie, ora 21:00 și este cel împotriva Statelor Unite ale Americii. Partida este transmisă în direct de TVR și are loc pe „Al Bayt Stadium” din orașul Al Khor.