Știri

Vesti bune pentru Halep - Va juca la unul dintre cele mai importante turnee

Simona Halep începe luna aprilie cu o veste minunată pe care a împărtășit-o prin termediul rețelelor de socializare. Va juca la unul dintre cele mai importante turnee care vor avea loc pe zgură.


Simona Halep se află în afara primelor 1.100 de locuri WTA, însă rămâne o jucătoare importantă, cu fani pregătiți să vină s-o vadă la treabă. Acesta este și unul dintre motivele pentru care oficialii WTA Madrid Open s-au gândit să-i ofere wild card. Pe de altă parte, jucătoarea din România are în palmares și două turnee câștigate în capitala Spaniei, în 2016, respectiv în 2017.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Zgura este una dintre preferatele Simonei Halep și cu această ocazie ar putea ataca intrarea în top 1.000 WTA. În prezent a strâns doar 10 puncte și acelea pentru că a participat la Miami Open, unde a fost eliminată după chiar primul duel. De asemenea, prezența Simonei a fost anunțată și la French Open, acolo unde este din nou dornică să impresioneze și poate să câștige pentru a doua oară în carieră râvnitul trofeu.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri