Știri

Venus Williams se pregateste de revenirea la cel mai inalt nivel

Ajunsă la 43 de ani, jucătoarea americană Venus Williams se pregătește de revenirea în tenis, iar motivul îl reprezintă turneele de la Indian Wells și Miami.

Osaka

Venus Williams vorbește despre problemele ei de sănătate și accidentările din trecut, dar și de faptul că dorește să revină la cel mai înalt nivel. Deși a ajuns la 43 de ani, sportivă din Statele Unite ale Americii anunță că vrea să joace la turneele WTA 1.000 de la Indian Wells și Miami. În decursul carierei sale a cucerit și cinci titluri la Wimbledon, două la US Open, iar la Sydney 2000 a obținut medalia olimpic de aur în proba de simplu.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

“Unul dintre marile mele obiective este să joc în Statele Unite, să joc la Miami și la Indian Wells. Nu am mai jucat acolo din 2019 din cauza accidentărilor. Sunt o grămadă de ani de când nu am mai jucat acasă. Așa că este unul dintre marile mele obiective și mă pregătesc pentru asta. Sora Serena mi-a transmis că nu am voie să renunț și bineînțeles nu aș renunța niciodată” este o parte din declarația lui Venus Williams.

Cel mai recent meci oficial al lui Venus s-a disputat în primul tur al US Open 2023, acolo unde a fost eliminată din primul tur după 1-6, 1-6 cu belgianca Greetje Minnen.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri