Știri

Uruguay a câștigat Campionatul Mondial U20

Uruguay a învins-o cu scorul de 1-0 pe Italia în finala Campionatului Mondial U20 la fotbal masculin și astfel a reușit în premieră să obțină primul său trofeu la acest nivel.


Fotbalul juvenil de categoria U20 a fost dominat de către naționalele sud-americane. Argentina și Brazilia sunt pe primele două locuri când vine vorba despre trofee, iar acum Uruguay a intrat și ea pe lista echipelor naționale care au câștigat Mondialul la această categorie. Prezența în finală a celor două naționale nu a fost o surpriză, dat fiind faptul că în ultimii 10 ani ambele au mai reușit această performanță, dar erau învinse.

Practic, meciul Uruguay – Italia a mers într-o singură direcție încă din primul minut, iar statisticile sunt cele care confirmă lucrul acesta.  39% posesie a avut selecționata europeană, iar 0 a fost raportul șuturilor pe poartă și al celor pe lângă poartă. De cealaltă parte, 15 ocazii de gol au avut sud-americanii, 5 șuturi pe poartă și 7 pe lângă poartă.

Singurul marcator al finalei Campionatului Mondial U20 a fost înscris de jucătorul celor de la Liverpool Montevideo, Luciano Rodriguez. Atacantul care peste doar o lună împlinește 20 de ani a marcat primul său gol la acest turneu. Pe de altă parte, italianul Cesare Casadei (Reading) a reușit să obțină titlul de cel mai bun marcator al turneului. 7 este numărul golurilor reușite de către  jucătorul în vârstă de 20 de ani.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri