Știri

Un jucator de top revine la echipa nationala si va juca la EURO 2024

Un jucător de top care a renunțat la a mai juca pentru naționala Germaniei din vara anului 2021, s-a răzgândit și revine asupra deciziei pentru a juca la EURO 2024.


Toni Kroos a surprins pe toată lumea cu retragerea din naționala Germaniei pe care a anunțat-o în vara anului 2021, imediat după turneul final câștigat de Italia. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a revenit la sentimente mai bune și este decis să îmbrace din nou tricoul naționalei țării sale la EURO 2024.

Selecționerul Germaniei chiar s-a declarat încântat dacă Toni Kroos (Real Madrid) va reveni asupra deciziei și va vrea să joace în meciuri la EURO 2024. Conform unui cotidian de sport, selecționerul țării gazdă și Antonio Rudiger l-au convins pe jucător, iar acesta a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Pentru că am fost întrebat de către antrenor, sunt într-o dispoziție bună și sunt convins că alături de echipă, la EURO 2024, totul e mai posibil decât cred mulți în acest moment” a declarat Kroos.

Următoarea partidă a naționalei Germaniei unde îl putem vedea pe Toni Kroos jucând va fi în deplasare, împotriva Franței. Mijlocașul lui Real Madrid are deja 106 meciuri la națională, fiind un jucător care de-a lungul timpului s-a dovedit exponențial.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri