Știri

Un favorit la tilul de golgheter EURO 2024 si-a anuntat plecarea de la echipa

Unul dintre cei mai importanți atacanți francezi și un favorit la titlu de golgheter al EURO 2024 și-a anunțat astăzi dorința de a pleca de la echipa de club.

Franta U21

Un atacant francez cu o valoare de piață de peste o sută milioane de euro a decis că vrea să schimbe echipa și va pleca din vara acestui an. Depinde doar de el dacă va juca meciuri la EURO 2024 din postura de jucător al PSG sau al unei alte echipe. Kylian Mbappe este jucătorul care a decis joi, 15 februarie 2024 care va fi traiectoria lui din vara acestui an.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Kylian Mbappe părăsește PSG din vara lui 2024, decizia fiind confirmată și de oameni importanți din presă, unul dintre ei fiind Fabrizio Romano, care a postat deja lucrul acesta pe conturile de pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, decizia a fost confirmată și de către președintele grupării din capitala Franței.

Născut în anul 1998, atunci când Franța umilea Brazilia în finala Campionatului Mondial 1998, Kylian Mbappe a evoluat pentru două echipe în întreaga sa carieră. A explodat pentru AS Monaco, iar din 2018 el a semnat cu PSG pentru care a marcat 155 de goluri în 168 de meciuri jucate. De asemenea, el are deja 75 de selecții și la echipa națională a Franței, interval în care a reușit să înscrie de 46 de ori.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri