Știri

Ucraina conduce Romania cu 2-0 dupa prima zi de meciuri la Billie Jean King Cup

Ucraina a fost mai bună în prima zi de tenis la cel mai înalt nivel de tenis feminin. Lesia Tsurenko și Elina Svitolina le-au învins pe Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, venind la un singur succes de victorie.


România - Ucraina este duelul care ne interesează zilele acestea în tenisul mondial feminin, însă din păcate pentru Horia Tecău & Co. nu s-au putut ridica la nivelul adversarelor. Drept urmare, scorul după prima zi de tenis la Billie Jean King Cup este 2-0, la finalul a două meciuri abordate diferit și rezultatele au fost pe măsură.

  • Lesia Tsurenko - Ana Bogdan 3-6, 6-2, 6-0
  • Elina Svitolina - Jaqueline Cristian 6-3, 7-5

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ana Bogdan era favorită pe hârtie în fața Lesiei Tsurenko (42 WTA) și a reușit să câștige primul set. Cu toate acestea, jucătoarea noastră a pierdut inexplicabil următoarele două seturi în care a fost cu totul diferită. 6-3, 2-6, 0-6 a fost scorul unui prin meci.

Jaqueline Cristian avea nevoie de un joc excelent pentru a putea învinge locul 18 mondial și nu a prins deloc cea mai bună zi a ei. Încă din primul game, Elina Svitolina și-a arătat intenția de a câștiga rapid meciul și așa a fost. 6-3, 7-5 și totul a durat o oră și 38 de minute.

Meciurile din ziua 2 dintre România și Ucraina

  • Elina Svitolina - Ana Bogdan, ora 20:00
  • Lesia Tsurenko - Jaqueline Cristian, ora 21:30

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri