Știri

Tunisia riscă să fie exclusă de la Cupa Mondială din Qatar

Emoții mari pentru oficialii și fanii tunisieni, deoarece echipa națională riscă să fie exclusă de la Cupa Mondială din Qatar, cu doar câteva săptămâni înainte de startul competiției.


Tunisia este în mijlocul unei discuții fără voia ei, deoarece ar putea fi victima propriului sistem. FIFA a anunțat că naționala africană ar putea avea probleme dacă guvernul țării se amestecă în problemele fotbalistice. Reacția forului mondial vine după comentariile acide ale ministrului tineretului și sportului din Tunisia, Kamel Deguiche, care a declarat că susține dizolvarea birourilor federale.

FIFA a considerat declarațiile ministrului o tentativă de a se amesteca în conducerea FTF (Federația de Fotbala  Tunisiei) și i-a cerut acestuia lămuriri cu privile la tentativa de amestecare în treburile sportului rege și asupra amenințărilor formulate. Conform organizației mondiale, aceasta a amintit că federațiile afiliate sunt obligate din punct de vedere legal să fie independente din toate punctele de vedere, fără influență nejustificată.

Orice nerespectare a acestor obligații poate duce la impunerea de sancțiuni conform legilor FIFA, inclusiv suspendat asociației”, a declarat Kenny Jean-Marie, directorul asociațiilor membre ale FIFA.

Dacă nu intervine nimic și Tunisia va participa la Mondialul din Qatar, atunci ea urmează să joace împotriva Franței, Danemarcei și a Australiei. Toate cele patru țări fac parte din Grupa D.

Programul Tunisiei la Cupa Mondială 2022:

  • Etapa I: vs Danemarca, 22 noiembrie, ora 15:00
  • Etapa II: vs Australia, 26 noiembrie, ora 12:00
  • Etapa III:  vs Franța, 30 noiembrie, ora 17:00

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri