Știri

Trei echipe au punctaj maxim după două etape

Liga Campionilor este cel mai interesant eveniment al întreg sezonului și unul dintre motive îl reprezintă duelurile spectaculoase și echipele cu nume implicate. Au trecut două etape, iar din totalul de 32 de echipe doar 3 au reușit să obțină maximum posibil.


Trei dintre favoritele la calificarea în optimile de finală ale Champions League au confirmat lucrul acesta și drept urmare se pot lăuda cu maximum de puncte după cele două etape. Bayern Munchen, Manchester City și Barcelona sunt echipele care nu au avut emoții în urma meciurilor pe care le-au disputat și conduc grupele A, G și H.

Dacă toate au marcat câte 6 goluri, Barcelona iese în evidență și prin simplu fapt că a reușit să închidă perfect poartă. Blaugrana este una din cele două echipe care până acum nu au primit gol. AC Milan este cealaltă, dar reprezentanta Serie A nici nu a câștigat, ci a încheiat 0-0 meciurile cu Dortmund și Newcastle.

  • Galatasaray vs Bayern Munchen, 24 octombrie, ora 19:45
  • Barcelona vs Șahtior, 25 octombrie 2023, ora 19.45
  • Young Boys vs Manchester City, 25 octombrie, ora 22:00

Aceleași echipe sunt cotate cu prima șansă conform caselor de pariuri online licențiate, chiar dacă Bayern și City joacă în deplasare.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri