Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Thomas Tuchel a fost demis de la conducerea lui Chelsea

Chelsea este a doua mare echipa din top 5 campionate de fotbal ale Europei care renunta deja la serviciile antrenorului principal. Aceasta a facut anuntul pe site-ul oficial.

Din partea tuturor celor de la Chelsea, am vrea sa ne exprimam multumirea fata de Thomas si stafful lui, pentru toate eforturile facute la acest club.

Numit pe banca lui Chelsea cu mai bine de un an si jumatate in urma, acesta a reusit sa conduca clubul londonez pret de 99 de partide, reusind sa obtina o medie de 2.07 per meci. Pe de alta parte, echipa nu este intocmai in cea mai buna forma, chiar recent a inceput cu stangul in grupele Champions League.

Dinamo Zagreb – Chelsea Londra s-a incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea croatilor. Drept urmare, conducerea clubului de pe Stamford Bridge a luat aceasta hotarare. Tuchel lasa echipa pe locul 6 in campionat, acolo unde a reusit sa acumuleze 10 puncte din 18 puncte. Pana la numirea noului antrenor, Chelsea va fi antrenata de un interimar.

Urmatorul meci pe care Chelsea il are este tot in compania unei echipe londoneze. Fulham FC vs Chelseas Londra este programat sa aiba loc pe 10 septembrie, de la ora 14:30 si va fi analizat de specialistii Ponturi Bune. Poti sa-l gasesti in rubrica de Ponturi pariuri Anglia.