Știri

TAS a redus suspendarea Simonei - Fostul lider mondial poate reveni in circuit

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a dat dreptate Simonei Halep și în urma recursului s-a stabilit reducerea de la 4 ani la doar 9 luni de suspendare. WTA a luat la cunoștință de decizia dată și a postat un mesaj care o privește pe jucătoare.

Simona Halep hugging trophy

Simona Halep este pregătită să revină în circuit după ce ieri i s-a retras suspendarea de 4 ani dictată în primă fază de un tribunal independent. Fostul lider mondial a fost depistat pozitiv după primul tur la US Open 2022 și de atunci se luptă să își demonstreze nevinovăția. Decizia de 4 ani suspendare a venit în septembrie 2023, iar imediat Simona a mers la TAS și a dat în judecată compania care produse suplimentele nutritive din cauza cărora ar fi fost depistată pozitiv.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Asociația jucătorilor profesioniști a reacționat imediat și a ținut să precizeze că îi permite Simonei Halep să revină imediat în circuit. Din păcate pentru Simona Halep, aceasta nu va putea participa la Indian Wells, acolo unde tocmai ce a început competiția, însă are toate șansele să o facă la următorul turneul important. În formă pentru că s-a tot antrenat în această perioadă, Halep ar putea să obțină și compensații financiare pentru ceea ce a pățit, deoarece în procesul intentat Quantum Nutrition, compania care produce suplimentul din cauza căruia a ieșit pozitiv testul la roxadustat, sportiva din România a cerut despăgubiri de zece milioane de dolari.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri