Știri

Stefanos Tsitsipas a castigat ATP Monte Carlo 2024

Duminică, grecul Stefanos Tsitsipas a reușit să cucerească din nou Monte Carlo, iar datorită succesului cu 6-1, 6-4 în fața lui Casper Ruud, ajunge la trei trofee în ultimele patru ediții.

Stefanos Tsitsipas surrounded by fans

Monte Carlo devine turneul preferat de Stefanos Tsitsipas după ce jucătorul grec a reușit să cucerească trei trofee în ultimele patru ediții. De această dată a făcut lucrul acesta după o finală împotriva norvegianului Casper Ruud. Campion la Monte Carlo în 2021 și 2022, grecul nu a făcut nimic altceva decât să confirme forma bună pe care a avut-o pe întreaga durată a turneului și să se impună și în finală cu scorul de 6-1, 6-4.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

În primul set, grecul a cedat primul game, dar apoi a avut parte de o revenire de senzație și a obținut șase game-uri consecutive, stabilind scorul primului act, 6-1. Al doilea set a fost ceva mai echilibrat, Casper Ruud și-a învâțat lecția și nu a mai greșit atât de mult. Cu toate acestea, grecul a reușit să fie la un cu totul alt nivel și drept urmare a ridicat din nou trofeul ATP Monte Carlo. Anterior finalei, Tsitsipas i-a eliminat pe Jannik Sinner, Karen Khachankov, Alexander Zverev, Etcheverry și Djere.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri