Știri

Spania a intrat în istoria Cupei Mondiale

Victoria Spaniei asupra naționalei din Costa Rica a fost una de bun augur și totodată a adus cifre care au adus „Furia Roja” în istoria Cupei Mondiale.


Recunoscută pentru jocul precis de pase, Spania a pus în aplicare un asemenea plan și în meciul pe care l-a avut împotriva selecționatei statutul Costa Rica și pe care l-a câștigat cu scorul de 7 la 0. Însă, nu proporțiile scorului au făcut-o să intre în istorie, ci numărul de pase precise.

Spania, echipa cu cel mai mare număr de pase precise

„Furia Roșie” nu și-a lăsat adversarul să respire nici măcar o secundă în meciul pe care l-a câștigat cu scorul de 7-0 în fața Costa Ricăi, dar a și dominat la toate capitolele. Faptul că a avut un numărul record de pase a făcut-o să intre în istorie. Este echipa cu cele mai multe pase corecte oferite în prima repriză a a unui meci disputat la Cupa Mondială din 1966 și până în prezent.

Conform presei de profil din întreaga lume, 537 este numărul de pase corecte oferite de Spania în prima repriză a meciului de debut de la CM 2022. La final a avut 998 de pase complete din 1.060 încercate, procentaj de 94%, iar procentajul paselor a fost de 82%. Succesul pe care Spania l-a obținut reprezintă cea mai categorică victorie obținută de Spania la o ediție a Cupei Mondiale, unde recordul era 6-1 cu Bulgaria și data din 1998.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri