Știri

Spania a castigat Campionatul European de Baschet masculin

Duminica seara, de la ora 21:30, in Mercedes-Benz Arena (Berlin), in finala Campionatului European de Baschet masculin, Spania a reusit sa se impuna fara probleme.


Spania a devenit campioana europeana dupa victoria cu 88-76 asupra Frantei, intr-un meci care s-a disputat la Berlin. Echipa antrenata de italianul Scariolo a reusit sa fie la inaltime pe intreaga perioada a turneului si drept urmare s-a calificat in fazele superioare datorita locului 1 ocupat in Grupa A. Tot in faza grupelor a suferit singura infrangere a turneului, 73-83 vs Belgia, in etapa cu numarul 3.

In fazele superioare a avut si acolo probleme. Spania – Litunia 102 la 94 a fost un succes pe care ibericii l-au obtinut dupa prelungiri. In rest, urmatoarele trei dueluri, inclusiv finala turneului au fost castigate in timpul regulamentar, fara probleme. A trecut de Finlanda (100-90), Germania (96-91) si Franta (88-76).

Willy Hernagomez, cel mai bun jucator al competitiei

La inaltime si in ultimul act al competitie unde a reusit sa fie al treilea cel mai bun marcator al Spaniei, cu 14 puncte si 8 recuperari, Willy Hernagomez a reusit una dintre cele mai bune performante ale carierei. Legitimat la New Orleans Pelicans, ibericul este al treilea jucator prezent la Europeanul de Baschet 2022 din lotul Spaniei si care joaca in NBA. Usman Garuba (Houston Rockets) si Juancho Hernagomez (Toronto Raptors) provin si ei din cel mai tare campionat de baschet din lume.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri