Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea învinge favorita numărul 2 la câștigarea Miami Open și se califică în semifinale.

Locul 74 la începutul săptămânii, Sorana Cîrstea a reușit să aibă parte de câteva zile de vis și a obținut calificarea în semifinalele Miami Open, acolo unde își așteaptă adversarul.

Sorana Cîrstea a trecut în doar două seturi de Aryna Sabalenka. Sportiva din România a dat peste cap planurile caselor de pariuri online care i-au oferit o cotă de peste 5.00 pentru victoria în fața favoritei locului al doilea la câștigarea turneului. Lucrurile au mers în favoarea ei încă din primul set și a început cu tie-break. A mai reușit încă unul la scorul de 4-4 și apoi a închis setul la prima minge de set.

Cel de-al doilea act a început identic, cu un serviciu pierdut de jucătoarea din Belarus.  Ulterior, Sorana a pierdut și ea pe propriul serviciu la scorul de  2-1 în favoarea ei, dar s-a revanșat repede și a câștigat cu 6-4 la finalul setului, doar că acum a salvat două mingi de break și abia apoi a închis meciul la prima minge de meci avută. Drept urmare, 6-4, 6-4 a fost scorul în meciul Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka, după 87 de minute de tenis la cel mai înalt nivel.

Sorana află abia la noapte cu cine va juca în semifinale. Adversarul se alege dintre Ekaterina Alexandrova (18) și Petra Kvitova (15)