Știri

Sorana Cîrstea este eliminata de la Roma

Optimile turneului de la Roma au adus și eliminarea Soranei Cîrstea în urma duelului pe care l-a disputat în compania jucătoarei Madison Keys. Sportiva din Statele Unite ale României s-a impus cu 6-2, 6-1.


Sorana Cîrstea a pierdut într-o oră și cinci minute meciul pe care l-a disputat în optimile turneului de la Roma 2024. Jucătoarea din România a fost adversarul lui Madison Keys, dar americanca a prins cu adevărat o zi bună și a reușit să se impună cu scorul de 6-2, 6-1. Echilibrul setului 1 s-a rupt după disputarea celui de-al treilea game, atunci când Cîrstea a pierdut pe propriul serviciu și i-a permis americancei să facă ce vrea, câștigând cinci din următoarele șase game-uri.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

În actul al doilea, Sorana a condus cu 1-0, dar apoi a început căderea ei și pierderea a șase game-uri consecutive. În acest interval și-a pierdut serviciul de trei ori consecutiv, meciul terminându-se cu ea pierzând pe propriul serviciu în ultimul game al partidei.

În urma succesului pe care l-a obținut în fața Soranei Cîrstea, Madison Keys o va înfrunta pe Iga Swiatek în sferturile de finală ale competiției.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri