Știri

Sorana Cîrstea câștigă în fața locului 5 WTA și se califică în sferturile Indian Wells

Sorana Cîrstea a trecut în trei seturi de Caroline Garcia (favorită numărul 5) și obține calificarea în sferturile de finală, cât și un premiu de peste 150.000 de euro.


În vârstă de aproape 33 de ani, Sorana a început cu un break meciul, dar imediat și-a pierdut serviciul. La scorul de 3-3 a profitat din nou de slăbiciunea locului 5 WTA și i-a furat Carolinei Garcia un game pe propriul serviciu, ceea ce s-a dovedit exponențial, deoarece 6-4 a fost după primul set, având nevoie de o minge de set pentru a încheia actul.

Setul secund a fost unul specific tenisului feminin, în sensul că au existat multe posibilități de a se face break de o parte și de cealaltă. Cîrstea servea să egaleze la 5, după ce anterior a avut trei mingi de break, dar nu a reușit să le fructifice. Drept urmare, Garcia a făcut ea break la rândul ei și a câștigat cu 6-4. În decisiv totul părea că se îndreaptă spre o singură direcție, dar de la scorul de 3-0 pentru jucătoarea din România, a fost și 4-5, însă la scorul de 5-5 a realizat break-ul decisiv și a închis meciul la a doua ocazie ivită.  6-4, 4-6, 7-5 a fost scorul unei partide care a durat puțin peste două ore și jumătate.

Indian Wells este unul dintre cele mai bune turnee din calendarul anual, iar după meciul Sorana Cîrstea – Caroline Garcia, doar pentru că a ajuns în sferturi va fi recompensată cu 184.465 de dolari (peste 150.000 euro). Dacă reușește să câștige trofeu, Sorana va încasa 1,262 milioane de dolari.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri