Știri

Singura jucatoare din Romania prezenta la Limoges a fost eliminata

Jucătoarele de top din tenis au luat pauză și așteaptă turneele debutului din 2024 când se vor înfrunta pe tărâm australian, însă mai există competiții mai mici și pe final de 2023. Challengerul de la Limoges face parte dintre aceste competiții, acolo unde a participat și Patricia Țig.

patricia tig

Patricia Țig a luat startul pe tabloul principal al turneului challenger de la Limoges (Franța), însă a fost rapid eliminată. Sportiva din România a cedat cu scorul de 4-6, 1-6 în fața letonei Anastasija Sevastova (850 WTA). Prima care a făcut break a fost chiar Țig, însă deși a condus cu 2-0 în primul act, a pierdut cu 4-6 după 48 de minute. Al doilea set a fost la discreția Sevastovei care a avut și 5-0, iar apoi a închis meciul la cea de-a patra minge de meci.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Eșecul suferit de Patricia Maria Țig în primul tur al turneului challenger de la Limoges a fost al patrulea consecutiv. Practic, a fost învinsă în tot acest timp de Ekaterina Makarova, Parrizas-Diaz, Furmi și Sevastova. Dacă se califica în turul al doilea la Limoges, Patricia urma să o întâlnească pe Rebecca Peterson, a opta favorită a turneului.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri