Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simulatoul EA Sports a prezis că Argentina va câștiga Cupa Mondială

Simulator care a prezis corect câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Campionatului Mondial a dat-o pe Argentina drept favorită la câștigarea ediției din 2022.

Considerată una dintre cele mai sigure predicții legate de câștigătoarea Cupei Mondiale, un simulator inteligent a dat Argentina drept câștigătoarea a ediției din 2022. Au mai rămas doar câteva zile pănă la debutul CM 2022, iar calculele privind câștigătoarea încep să apară. Conform caselor de pariuri le avem favorite pe Brazilia, Franța, Anglia, Argentina și Germania, însă simulatorul care a prezis corect ultimele trei câștigătoare a făcut o simulare și a reieșit că Argentina are cele mai multe șanse să câștige.

EA Sports a oferit numele câștigătoarelor de la Cupa Mondială din 2010, 2014 și 2018, iar acum Argentina a ieșit echipa națională cu cele mai multe șanse. Colosul dezvoltator de jocuri video a simulat meciurile de la turneul final prin intermerdiul FIFA 23, unde Lionel Messi & Co. au ieșit câștigători în urma finalei sud-americane cu Brazilia.

Argentina va juca în Grupa C de la Cupa Mondială 2022, acolo une urmează să le întâlnească pe Polonia, Mexic și Arabia Saudită. Pe 20 noiembrie va avea loc debutul turneului final.