Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simona Halep s-a accidentat si va lipsi cel putin 3 saptamani

Simona Halep, locul 19 WTA, trebuia să evolueze în această săptămână la turneul WTA 1.000 de la Miami. Însă accidentarea suferită în semifinalele de la Indian Wells este mai serioasă decât se anticipa inițial. Astfel că, acuzând dureri la coapsă, Halep s-a retras din competiție chiar înaintea meciului cu Daria Saville din turul doi.

În timp ce mă antrenam la Miami, am simțit o durere ascuțită la piciorul stâng. M-am luptat cu problemele coapsă de la semifinala de la Indian Wells și am sperat că se va îmbunătăți, dar am făcut un RMN aseară și, din păcate, a arătat că sunt probleme. Corpul meu are nevoie de timp. Va dura până se va vindeca și voi fi în afara competițiilor timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia foarte grea de a renunța la Miami, Charleston și Fed Cup. Este o veste cu adevărat dezamăgitoare pe care o împărtășesc, dar sunt încrezătoare după startul bun din acest an. Sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură. Vă mulțumesc pentru susținere în această perioadă cu suișuri și coborâșuri

A anunțat Halep prin intermediul unui mesaj postat pe twitter.

Dacă va fi aptă la mijlocul lunii aprilie, Simona Halep va reveni pe teren în turneul pe zgură de la Stuttgart, programat în perioada 18-24 aprilie. Fostul număr unu mondial are un contract cu sponsorul turneului de la Stuttgart și este obligată să participe, dacă nu are nicio problemă medicală.

Dacă nu se va recupera în timp util pentru turneul de la Stuttgart, Simona Halep va juca la Madrid (28 aprilie – 7 mai), apoi la Roma (9-15 mai). Sunt turneele care preced Roland Garros 2022 (22 mai – 5 iunie), al doilea turneu de Grand Slam al anului. Reamintim, în 2021, Simona Halep a fost declarată cea mai bună jucătoare pe zgură.