Știri

Simona Halep s-a accidentat si va lipsi cel putin 3 saptamani

Simona Halep, locul 19 WTA, trebuia să evolueze în această săptămână la turneul WTA 1.000 de la Miami. Însă accidentarea suferită în semifinalele de la Indian Wells este mai serioasă decât se anticipa inițial. Astfel că, acuzând dureri la coapsă, Halep s-a retras din competiție chiar înaintea meciului cu Daria Saville din turul doi.


A anunțat Halep prin intermediul unui mesaj postat pe twitter.

Dacă va fi aptă la mijlocul lunii aprilie, Simona Halep va reveni pe teren în turneul pe zgură de la Stuttgart, programat în perioada 18-24 aprilie. Fostul număr unu mondial are un contract cu sponsorul turneului de la Stuttgart și este obligată să participe, dacă nu are nicio problemă medicală.

Hi guys, while I was practising in Miami yesterday I felt a sharp pain in my left leg. I had been struggling with the...

Posted by Simona Halep on Thursday, March 24, 2022

Dacă nu se va recupera în timp util pentru turneul de la Stuttgart, Simona Halep va juca la Madrid (28 aprilie – 7 mai), apoi la Roma (9-15 mai). Sunt turneele care preced Roland Garros 2022 (22 mai – 5 iunie), al doilea turneu de Grand Slam al anului. Reamintim, în 2021, Simona Halep a fost declarată cea mai bună jucătoare pe zgură.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri