Știri

Simona Halep rateaza si al doilea Grand Slam al anului - Motivul este incredibil

Roland Garros se apropie cu pași repezi, dar din păcăte pentru România nu o să putem urmări evoluția Simonei Halep, ci ne mulțumim doar cu celelalte prezențe feminine. Iată motivul pentru care Simona Halep ratează al doilea Grand Slam al sezonului:

Simona Halep hugging trophy

Simona Halep a revenit de câteva luni pe teren și continuă să se pregătească pentru a intra măcar între primele 1.000 de jucătoare din ierarhia WTA. Inițial, fostul lider mondial a dorit să fie la cel mai înalt nivel la Roland Garros, acolo unde apărea și pe lista caselor de pariuri în ceea ce privește cotele oferite pentru câștigătoare. Cu toate acestea, jucătoarea noastră nu va juca la Paris și din nu din cauza ei, ci pentru că organizatorii nu au vrut sau nu au putut să-i acord wild card pentru a luat startul în calificări sau pe tabloul principal.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Drept urmare, Simona Halep va trebui să aștepte pentru încă un an dacă vrea să mai cucerească din nou French Open. De trei ori finalistă la Roland Garros, Simo a reușit o singură dată să ridice trofeul și asta s-a întâmplat în urma unei finale jucate împotriva americancei Sloane Stephens. Anterior, a mai fost învinsă în ultimul act de Maria Sharapova și Jelena Ostapenko.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri