Știri

Simona Halep este printre favorite la castigarea Roland Garros

Următorul Grand Slam care bate la ușă este Roland Garros, iar conform cotelor listate de către specialiști, avem în sfârșit o jucătoare printre favorite. Simona Halep redevine în centrul atenției după ce i s-a ridicat suspendarea și pare pregătită să cucerească din nou Franța. Ce șanse are Simo?


Jucătoarea de tenis Simona Halep este printre favoritele casei de pariuri Betano la câștigarea French Open 2024. Sportiva din România revine în circuit după ce recent i s-a ridicat suspendarea pentru dopaj în urma acceptării apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Pedeapsa i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, iar organizatorii de competiții abia au așteptat vestea.

Betano
Betano

Roland Garros 2024

Simona câștigă competiția

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Simona a primit wild card la WTA Miami 2024, acolo unde urmează să-și afle adversarul. Este primul turneu care a primit-o pe Simo cu brațele deschise, Adversarul urmează să-l afle duminică, 17 martie 2-24 atunci când este programată tragerea la sorți. Dublă câștigătoare de Grand Slam, Halep a reușit să câștige Roland Garros în 2018 și Wimbledonul în 2019. Tot în 2018 a jucat finala la Australian Open.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri