Știri

Simona Halep a pierdut primul meci de la revenire

Un prim set de vis făcut de Simona Halep nu a fost suficient pentru ca jucătoarea din România să avanseze în turul al doilea la Miami Open. A fost învinsă în trei seturi de Paula Badosa.


Așteptarea a luat sfârșit pentru Simona Halep, jucătoare care a revenit pe teren dornică să lase o figură frumoasă, însă lucrurile nu au mers întocmai cum și-a dorit. A câștigat în stil de mare campioană primul set, dar cu toate acestea a pierdut cu 6-1, 4-6, 3-6 primul meci după o pauză de un an și jumătate de la ultimul meci oficial înainte de suspendare.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Una dintre principalele probleme pe care le-a avut sportiva din ROmânia a fost serviciul. 10 duble greșeli au influențat oarecum situația din teren și drept urmare Paula Badosa (Spania, 80 WTA) a profitat de lucrul acesta. Chiar și în condițiile acestea, dubla câștigătoare de Grand Slam rămâne printre principalele favorite la câștigarea Roland Garros, următorul Grand Slam care urmează să aibă loc. În urma victorie obținute, Paula Badosa va avea de jucat cu Aryna Sabalenka în turul al doilea, însă probabil că meciul nu se va ține. Partenerul de viață al sportivei din Belarus a încetat ieri din viață, iar lucrul acesta poate duce la retragerea ei din competiție.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri