Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simona Halep a fost suspendată după un test pozitiv!

Cea mai bine clasată jucatoare de tenis din România a fost suspendată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (AIIT), după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă.

Învinsă în chiar primul tur la US Open, Simona Halep a anunțat că își încheie sezonul competițional din cauza unor probleme de sănătate. În loc să se odihnească și să revină cu forțe proaspete, fostul lider mondial este în centrul atenției după ce a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Intergrate a Tenisului, totul în urma depitării pozitive la una dintre substanțele interzise.

Simona Halep a fost testată la US Open, turneu la care cea mai bine clasată sportivă din România a fost eliminată surprinzatăr de Daria Snigur. Aceasta a fost depistată cu Roxadustat, una din lista lungă a substanțelor interzise.

Roxadustat mai este cunoscută ca Evrenzo și este un medicament folosit împotriva anemiei. Totodată, este un inhibitor care stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii. În urma deciziei anunțate de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, Simona Halep a anunțat deja că luptă să-și demonstreze nevinovăția