Știri

Simona Halep a fost suspendată după un test pozitiv!

Cea mai bine clasată jucatoare de tenis din România a fost suspendată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (AIIT), după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă.


Învinsă în chiar primul tur la US Open, Simona Halep a anunțat că își încheie sezonul competițional din cauza unor probleme de sănătate. În loc să se odihnească și să revină cu forțe proaspete, fostul lider mondial este în centrul atenției după ce a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Intergrate a Tenisului, totul în urma depitării pozitive la una dintre substanțele interzise.

Simona Halep a fost testată la US Open, turneu la care cea mai bine clasată sportivă din România a fost eliminată surprinzatăr de Daria Snigur. Aceasta a fost depistată cu Roxadustat, una din lista lungă a substanțelor interzise.

Roxadustat mai este cunoscută ca Evrenzo și este un medicament folosit împotriva anemiei. Totodată, este un inhibitor care stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii. În urma deciziei anunțate de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, Simona Halep a anunțat deja că luptă să-și demonstreze nevinovăția


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri