Știri

Sferturi de finala Champions League 2023-24 - Doua favorite se vor duela in sferturi

Vineri, 15 martie 2024 s-au tras la sorți meciurile din sferturile de finală Champions League 2023-24, iar două dintre favorite vor juca între ele. Care sunt meciurile și favoritele caselor de pariuri, vezi aici.


După rezultatele din returul optimilor Champions League care s-au încheiat săptămână aceasta, UEFA nu a așteptat foarte mult, ci a organizat ceremonia prin care s-au stabilit care sunt sferturile de finală. Dortmund, PSG, Arsenal, Bayern, Atletico Madrid, FC Barcelona, Manchester City și Real Madrid își vor măsura forțele pentru un loc în penultimul act. Bineînțeles, cu așa echipe calificate nu lipsesc meciurile tari, o potențială finală va avea loc în sferturi.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Sferturi Champions League 2023-2024

  • Atletico Madrid vs Borussia Dortmund
  • PSG vs FC Barcelona
  • Arsenal vs Bayern,
  • Real Madrid vs Manchester City

Meciurile se vor disputa în data de 9 și 10 aprilie turul, urmând ca manșa secundă să aibă loc în perioada 16/17 aprilie 2024.

Real Madrid vs Manchester City, meciul vedetă

Mulți se așteptau ca aceasta să fie finala competiției, dar lucrurile au stat diferit. Sunt cunoștințe vechi, chiar s-au duelat în semifinalele ediției trecute, atunci când scorul general a fost 5-1. Meciul din Spania a fost 1-1, iar în meciul retur, City s-a antrenat de public, câștigând cu scorul de 4-0. Și în urmă cu două sezoane s-au duelat tot în semifinale, dar atunci Real Madrid s-a impus cu 6-5 la general.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri