Știri

Sevilla a câștigat Europa League pentru a șaptea oară în istorie

Miercuri seară, FC Sevilla a învins AS Roma la loviturile de departajare și a reușit să câștige Europa League 2022/23. Astfel, a obținut al șaptelea trofeu și devine echipa cu cele mai multe titluri Europa League din istorie.


FC Sevilla și AS Roma s-au duelat miercuri seara în finala Europa League 2022/23. Faptul că provin din top 5 campionate din lume și-a spus cuvântul, iar diferența s-a făcut abia la penalty-uri. Scorul la finalul celor 120 de minute a fost 1-1. Italienii au marcat prin Paulo Dybala și au condus cu 1-0 la pauză, dar insistențele andaluzilor au făcut ca Mancini să introducă mingea în propria poartă și să stabilească scorul la finalul timpului regulamentar.

În cele două reprize a existat tensiune și au fost momente când jucătorii au intervenit brutal, ceea ce a dus la acordarea a șapte avertismente. Diferența s-a făcut abia la penalty-uri, unde același Mancini și Roger Ibanez au ratat pentru formația antrenată de Jose Mourinho. Jucătorii Sevillei nu au ratat și au adus al șaptelea trofeu Europa League.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri