Știri

Sepsi Sf. Gheorghe încheie la egalitate meciul cu Aktobe

Câștigătoarea Cupei României era la un pas să se încurce cu Aktobe, dar a egalat pe final în prima manșă a turului III preliminar din Europa Conference League. Sepsi Sf. Gheorghe a rezistat fără gol doar o repriză.

Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe vs Aktobe se anunța un meci foarte echilibrat și așa a și fost încă din primul meci și până la fluierul de final. 0-0 a fost scorul la pauză, iar singurele evenimente notabile au fost cartonașele galbene încasate de Rodriguez (Sepsi Sf. Gheorghe) și Strumia (Aktobe). Jocul a continuat să fie la fel de echilibrat până aproximativ în minutul 65.

Maksim Samorodov l-a servit excelent pe brazilian Elder Santana și Aktobe a deschis scorul în minutul 65. Tot atunci a fost momentul în care reprezentanta României a pus tunurile pe defensiva kazahilor. Cele patru schimbări efectuate de Liviu Ciobotariu au fost inspirate și drept dovadă că golul egalizator a fost înscris de una dintre rezerve. Roland Varga a trimis mingea în poartă în minutul 89 și Sepsi Sf. Gheorghe – Aktobe s-a încheiat 1-1.

Manșa secundă a turului III preliminar dintre Sepsi și Aktobe se va disputa în data de 17 august 2023 la Aktobe, pe Centainyj Stadion.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri