Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sepsi Sf. Gheorghe ar putea juca cu revelația Norvegiei în play-off-ul Conference League

Luni, la Nyon s-au tras meciurile posibile din play-off-ul Europa Conference League, iar Sepsi Sf. Gheorga va juca cu învingătoarea dublei manșe Bodo Glimt - Pyunik Erevan

Sepsi Sf. Gheorghe este câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei și Super Cupei României. Deloc străină cu participarea în cupele europene, formația covăsneană s-a calificat fără drept de apel în fața bulgarilor de la CSKA Sofia pe care i-a învins cu 6-0 la general. A fost 2-0 în Bulgaria și 4-0 la Sf. Gheorghe, ia în turul al treilea o are de înfruntat pe Aktobe (Kazahstan).

Dacă Sepsi va învinge Aktobe după dubla manșă programată să se dispute în 10 și 17 august 2023, atunci va juca cel mai probabil cu Bodo/Glimt. Liderul Norvegiei are prima șansă în confruntarea cu formația din Armenia care nu este deloc străină de România.

Bodo/Glimt a tot fost prezentă în ultimele ediții ale cupelor europene, uneori cu rezultate notabile în comparație cu Pyunik care de regulă se oprește după meciurile din tururile preliminare.