Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sepsi a făcut instrucție cu CSKA Sofia și se califică în turul III Conference League

Câștigătoarea Cupei României și a SuperCupei a reușit să facă instrucție cu CSKA Sofia pe care a învins-o cu 4-0 în retur și 6-0 la general. Astfel, formația din Superliga s-a calificat fără emoții.

Sepsi Sf. Gheorghe a trecut cu scorul de 4-0 de CSKA Sofia în manșa retur și a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa Conference League. în primul duel tot Sepsi a reușit să câștige, dar a făcut-o cu 2-0. Fără gol primit, formația din Covasna este singura echipă din Superliga care se califică în turul III Europa Conference League 2023-2024 fără să primească gol.

Meciul a început tare, iar până în minutul 18 erau deja acordate patru cartonașe galbene. Două dintre ele au venit în urma unui conflict iscat după acordarea unui penalty transformat de Cosmin Matei în minutul 19 al meciului. 1-0 a fost și scorul pauzei.

Fără soluție în plan ofensiv unde a încheiat cu doar un șut pe spațil porții, CSKA Sofia a trebuit să riște din cauza diferenței de scor. Au apărut spații, iar nivelul jocului său a costat-o enorm. Aganovic a mărit avantajul la 2-0 în minutul 70, la doar 200 de secunde de la intrarea lui în teren. Varga și Alimi au înscris și ei în finalul meciului, iar scorul a fost 4-0.

Bulgarii au încheiat în zece oameni după eliminarea lui Carreazo, iar Sepsi Sf.Gheorghe va juca cu Aktobe în turul III preliminar al Europa Conference League. meciurile se joacă pe 10 și 17 august, doar că primul duel va fi în România și returul în Kazahstan.