Știri

Sepsi a câștigat la Sofia și are prima șansă la calificare

Sepsi Sf. Gheorghe a dat lovitura la Sofia și acum are prima șansă la calificare. Reprezentanta Superligii s-a impus cu scorul de 2 la 0 fără să-i ofere vreo șansa adversarului de a amenința serios poarta apărată de Niczuly.

Sepsi

Liviu Ciobotariu și-a condus elevii la o primă victorie în ediția 2023-2024 a cupelor europene. Sepsi Sf. Gheorghe a trecut cu 2-0 de CSKA Sofia și devine a doua formație din România care în decurs de 24 de ore învinge o formație din Bulgaria.

După o primă repriză echilibrată în care singurele evenimente notabile au fost cartonașele galbene primite de Alimi și Gheorghe, Sepsi a mutat prima când a venit vorba de schimbări. Printre jucătorii pe care i-a introdus s-a numărat și Rondon. Acesta a deschis scorul în minutul 68, iar o altă rezervă a î chis tabela. Roland Varga a înscris în minutul 81 după ce a fost introdus în minutul 68 în același timp cu Rondon.

Meciul retur dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CSKA Sofia se va disputa pe 3 august. Cine câștiga se va duela cu învingătoarea dublei dintre Torpedo Kutaisi  și Aktobe, 1-4 în tur.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri