Știri

Semifinale Champions League: program complet, informații și cote la pariuri

Miercuri, aproape de miezul nopții s-au aflat celelalte două echipe care alcătuiesc tabloul complet al semifinalelor Champions League. Manchester City, Real Madrid, Inter Milano și AC Milan au mai rămas în cursa pentru cel mai râvnit trofeu în competițiile europene destinate echipelor de club.


Semifinale Champions League 2022/23: Inter – AC Milan

A trecut ceva timp de când nu au mai avut loc semifinale cu o asemenea încărcătură istorică și totul se datorează în principal „Derby della Madonnina” care le aduce față în față pe cele două mari echipe ale orașului Milano. Inter și AC Milan se întâlnesc în semifinalele Champions League după 20 de ani. Atunci erau pe teren nume mari printre care și fratele actualului tehnician al lui Inter.

În 2003 când s-au întâlnit cele două echipe în semifinalele UCL AC Milan s-a calificat datorită golului înscris în deplasare, regulă care între timp s-a scos de către UEFA. 0-0 a fost scorul cu Milan în rolul de formație gazdă și 1-1 în manșa secundă.

Semifinale Champions League 2022/23: Real Madrid – Manchester City

Meciul pe care Manchester City l-a jucat la Munchen și i-a adus calificarea în semifinalele Champions League după 4-1 la general contra campioanei Germaniei a fost al 400-lea petrecut de Joseph Guardiola pe banca „cetățenilor”. Manchester City. Ibericul este singurul antrenor din lume care a ajuns de 10 ori în semifinale în decurs de 14 sezoane ca tehnician la cel mai înalt nivel.

Trei ani la rând în semifinalele Champions League. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză.”, a spus Guardiola la finalul meciului retur cu Bayern.

Real Madrid este formația care deține trofeu și care de-a lungul timpului a cucerit de cele mai multe ori Champions League. Carlo Ancelotti are experiență la cel mai înalt nivel, iar prin calificarea obținută ca urmare a dublei victorii cu 2-0 în fața lui Chelsea aduce Real Madrid de 11 ori în semifinalele UCL în ultimii 13 ani.

Program complet al semifinalelor UEFA Champions League

Marți, 9 mai 2023, ora 22:00

  • Real Madrid – Manchester City

Miercuri, 17 mai 2023, ora 22:00

  • Manchester City – Real Madrid

Miercuri, 10 mai, ora 22:00

  • Milan – Inter

Marți, 16 mai, ora 22:00

  • Inter – Milan

Semifinale Champions League 2022/23: Cote la pariuri și favorite

AC Milan – Inter, cote la pariuri

A doua cea mai bună câștigătoare de Champions League, AC Milan a cucerit de șapte ori trofeul celei mai prestigioase competiții europene destinate echipelor de club. 1963, 1969, 1989, 1990, 2003 și 2007 sunt anii în care a reușit această performanță. Rivala sa de o viață a cucerit și ea de trei ori titlul, ultima oară în 2010.

Deși din punct de vedere al experienței în UCL Milan stă mai bine, favorita Betano pariuri la calificarea în finală este Inter. Cotă 1.65 primește aceasta, în comparație 2.25 cât este cota pentru calificarea „rossonerilor”.

Real Madrid – Manchester City, cote la pariuri

Era fotbalului modern a fost dominată de fotbalul spaniol la nivel de Champions League, iar prin titlurile obținute de Real Madrid a devenit echipa cu cele mai multe trofee. De 14 ori a câștigat competiția, de cinci ori doar în ultimii nouă ani.

Manchester City este singura echipă calificată în semifinale care nu a câștigat niciodată trofeul, dar același operator Betano pariuri vede în campioana Angliei o mare favorită. 1.45 este cota primită de Guardiola & Co. cu mult sub cota de 2.80 pe care Real Madrid o primește.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri