Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Selecționerul Edward Iordănescu va fi prezent la Mondial

Antrenorul Edward Iordănescu va merge la Cupa Monidială din Qatar, acolo unde are sarcina de a urmări Elveția, adversarul României din preliminariile Euro 2024.

Deși România nu s-a mai calificat din 1998 la un Campionat Mondial, selecționerul Edi Iordănescu și-a anunțat prezența în Qatar, unde are scopul de a urmări Elveția, adversara primei reprezentative în preliminariile EURO 2024.

Preliminariile pentru EURO 2024 vor începe în luna martie a anului viitor, însă staff-ul tehnic a început deja analiza adversarilor. În aceste condiții, selecționerul Edward Iordănescu se va deplasara la Campionatul Mondial pentru a urmări pe viu selecționata Elveției în partidele cu Brazilia și cu Serbia”, este anunțul apărut pe site-ul Federației Române de Fotbal.

România joacă în Grupa I a preliminariilor EURO 2024

Tricolorii au fost repartizați în Grupa I din preliminariile EURO 2024, acolo unde urmează să întâlnească echipe precum Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorra. Cum meciurile din preliminarii vor debuta abia în primăvara anului viitor, staff-ul echipei naționale trebuie să studieze amănunțit toși ceilalți adversari direcți.

Doar primele două clasate din fiecare grupă de calificare vor merge la EURO 2024, iar principalul adversar al României este Elveția. De asemenea, la EURO vor mai participa alte trei echipe care își vor câștiga locul ca urmare a disputării play-off-ului în Liga Națiunilor, programat să aibă loc în martie 2024.