Știri

Șansă la superlativ. Castig de peste 70.000 RON cu Superbonus la Superbet

Pariorul a ales nu mai puțin de 13 partide, confruntări din întrecerile din nordul Europei, mai precis din Finlanda, Letonia, Lituania, Norvegia, Suedia, Estonia, acolo unde competițiile sunt în plin sezon, dar și una din Maldive.


Este o perioadă de vacanță pentru marile campionate ale lumii, dar acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru un parior inspirat din Giurgiu. Care a decis să apeleze la pariul șansă de la Superbet. Reamintim, la această casă,  dacă pariezi cel puțin 11 evenimente pe un bilet, la cote minime de 1.30 pentru fiecare eveniment, dar unul dintre pariuri nu iese câștigător, atunci la Superbet câștigi o sumă egală cu 10% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut.

Șansă la superlativ. 72.362,73 RON cu Superbonus la Superbet

Ei bine, pariorul a ales nu mai puțin de 13 partide, confruntări din întrecerile din nordul Europei, mai precis din Finlanda, Letonia, Lituania, Norvegia, Suedia, Estonia, acolo unde competițiile sunt în plin sezon, dar și una din Maldive. A mers la fiecare dintre acestea pe faptul că se vor înscrie măcar trei goluri, iar la unul dintre acestea, Skjervoy – Tromso, chiar 4. Și a avut mare încredere în selecția sa, dovadă că a mizat 400 de RON.

Șansă la superlativ. Castig de peste 70.000 RON cu Superbonus la Superbet

Ei bine, alegerile sale s-au dovedit inspirate, pariorul reușind să evite partide precum Ilves -HIFK, VPS-Honka, din Finlanda, Riga- Auda, din Letonia, sau altele de acest gen, în care echipele nu au fost darnice cu spectacolul și s-a marcat un singur gol.

La finalul confruntărilor, biletul său a fost câștigător, iar suma încasată, urmare a faptului că avea o cotă totală de 135,68, la care se adăuga un superbonus de 40%, valorând 20,675.07 RON, a încasat nu mai puțin de  72.362,73 RON.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri