Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sadio Mane paraseste Liverpool pentru Bundesliga

Dupa sase ani petrecuti pe Anfield Road, Sadio Mane a decis ca e timpul sa faca o schimbare si a ales Bayern Munchen pentru urmatoarele trei sezoane.

Ajuns la 30 de ani, senegalezul Sadio Mane a decis sa paraseasca Liverpool pentru a imbraca tricoul celor de la Bayern Munchen. A fost un sezon incredibil pentru aripa stanga a vicecampioanei Premier League care a reusit sa bifeze 51 de meciuri in sezonul 2021/2022, interval de meciuri in care a inscris 23 de goluri.

Cea mai buna replica pe care Sadio o oferit-o a venit din Premier League, acolo unde a punctat de 16 ori in decursul celor 34 de meciuri. Acelasi jucator a oferit si sase pase decisive, insa nu mira pe nimeni, avand in vedere ca a reusit sa obtina rezultate remarcabile in tricoul “cormoranilor”. De altfel, el mai avea contract un an cu Liverpool, insa a plecat sub comanda unui alt antrenor german, Julian Nagelsmann.

Sunt bucuros sa fiu la Bayern Munchen. Am vorbit mult inaintea acestui transfer si am simtit ca exista interes pentru mine din partea acestui club inca de la inceput. Este timpul potrivit pentru a face aceasta mutare.”- Sadio Mane.

Trei ani de contract, aceasta este perioada pentru care Mane a semnat cu Bayern Munchen.